Cihazınız nedir?telefonumu açtığımda sistem yok edildi diyor lütfen yardım edin
önerdiğin rom hangisi abikardeş cihazın adını da yazsaydın iyi olurdu cihazına fastboot işlemi yapılması lazım stock romlar bu sitede mevcut cihazına hangi romu indirmek istiyorsan sitede arat indir fastboot işlemi yap recovery ekranında silinmemesi gereken yerleri silmiş olmanız lazım o yüzden sistem yok edildi yazıyor![]()
stock rom öneriyorum ben kardeş en iyisi bana göre YouTube den öğretici videolar izleyip fasboot ile telefonuna yeniden hayat verebilirsin sayfada rn8 in bölümü mevcut en son sürümün fastboot yazanını indirip mi flas ile kurman lazımfastboot nasıl yapılcak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cihazım redmi note 8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önerdiğin rom hangisi abi
ben telefonu aldigimda mesaj gelmisti imei hataliymis yeniden atmislar di bootloader nedir bilmiyorumDeğerli hocam cihazınızın bootloader kilidi açık mı? Cihazınıza IMEI attirmis miydiniz? Ona göre anlatalım
ben telefonu aldigimda mesaj gelmisti imei hataliymis yeniden atmislar di bootloader nedir bilmiyorum
cıkıyorBootLoader açık ise cihaz açılırken resimdeki gibi bir yazı çıkması lazım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu yöntem ile rom yükleyin...
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...forum.miuiturkiye.net