Soru Telefonuma hyperos güncellemesi gelmedi

hallocan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Note 11 ProPlus
Konular
12
Kilit açarken cihaz Fastboot modda olacağı için sim kart çıkmış, çıkmamış, sıfırlama olmuş olmamış önemli değil süre bitimi açılır.

Ben kilit açma işlemini sadece telefondan yaptım yani geliştirici seçeneklerinden OEM kilit açma ve mi hesabı eklemeyi yaptım ve sim kartı çıkartıp başka telefonda kullandım,tam bir hafta 1 gün sonra Fastboot moda alıp PC üzerinden kilit açma işlemi yaptım ve süre vermeden açtı 😉
Sıfırlama olmuş olmamış farketmez mi, sıfırla yeni kurulum yap bakalım farkediyor mu etmiyor mu. Ben olması gerekeni söyledim, siz çıkarttınız sorun olmadı diye bu işleyişi etkilemez. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Öyle göz kırpan emoji vs kullanmayın samimi olmadığınız insanlara

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Sıfırlama olmuş olmamış farketmez mi, sıfırla yeni kurulum yap bakalım farkediyor mu etmiyor mu. Ben olması gerekeni söyledim, siz çıkarttınız sorun olmadı diye bu işleyişi etkilemez. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Öyle göz kırpan emoji vs kullanmayın samimi olmadığınız insanlara
Bir daha ki kilit açma da sizin önerinizi dikkate alacağım...

45zb497

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
8
hocam cihazın içinde fake rom var güncelleme gelmez
Furkan hocam cihazım mi13 ultra global yurt dışı miu14 ile geldi direnç atilmiş imeiler orjinal IMEI yani sonradan yuklenmemiş cihazıma Ocak ayında bir güncelleme geldi ve hyperos oldu farkettim ki bootlader kapaliymis ve ben açamıyorum mi ben toplulugundan 2025 e kadar izin geldi ama cihazda geliştirici kilit açmada hesabımı eklemiyor yardımcı olur musunuz bootlader açamıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-03-20-03-34-218_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-02-03-20-03-34-218_com.android.settings.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 13

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hocam bunun için ücretli yardım almanız lazım forumun ücretli işlemler kısmından konuları inceleyin hemen yardımcı olurlar

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
bildiğim kadarıyla yok hocam

10togii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolgi
Cihazım
Redmi Note 10+
Konular
1
Merhabalar yaklaşık 3 aydır bu telefonu kullanıyorum Xiaomi redmi note 12 pro 5g telefonuma hala güncelleme gelmedi nedenini merak ediyorum Trendyoldan almıştım imei var Kaçak değil
Bölgesel olarak geliyor ayarlara gir arama yerine bölge yaz ordan bölgeni ukrayna yap büyük ihtimal gelir bana gelmişti olmadıysa hindistan veya çin yap

redminote12pro5g

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
2
Bölgesel olarak geliyor ayarlara gir arama yerine bölge yaz ordan bölgeni ukrayna yap büyük ihtimal gelir bana gelmişti olmadıysa hindistan veya çin yap
Hocam siz hangi bölge yaptınız hemen geldi mi beklediniz mi bölgeyi değistikten sonra

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Hocam siz hangi bölge yaptınız hemen geldi mi beklediniz mi bölgeyi değistikten sonra
Kayıtlı alınan telefona neden fake rom yüklenir, siz imei kontrolü yapın note 12 pro 5g adına mı kayıtlı özellikle bakın.

Üst Alt