Soru Telefonuma hyperos güncellemesi gelmedi

civicPYKEr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mithat
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
1
Merhabalar yaklaşık 3 aydır bu telefonu kullanıyorum Xiaomi redmi note 12 pro 5g telefonuma hala güncelleme gelmedi nedenini merak ediyorum Trendyoldan almıştım imei var Kaçak değil

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-02-22-15-21-962_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-02-02-22-15-21-962_com.android.settings.jpg
    254,9 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_2024-02-02-22-15-03-203_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-02-02-22-15-03-203_com.android.settings.jpg
    272,8 KB · Görüntüleme: 95

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G telefonunuzun güncelleme alıp almaması çok çeşitli faktörlere bağlıdır. Öncelikli olarak, Xiaomi'nin telefon modelleri için bölgesel olarak farklı güncelleme zaman çizelgeleri olabilir, bu yüzden bazı kullanıcılar güncellemeyi diğerlerinden daha erken alabilir.

Eğer telefonunuza hala bir güncelleme gelmediyse, başlamadan önce bazı şeyleri kontrol etmenizi öneririm:

1. Güncellemelerin doğru bir şekilde alınıp alınmadığını kontrol etmek için telefonunuzdaki "Ayarlar" bölümüne gidin ve sonra "Hakkında" ve "Sistem güncellemeleri" seçeneklerini bulun.

2. Xiaomi cihazınızdan bir güncelleme alıp alamayacağınızı kontrol etmek için, "Sistem güncellemeleri" bölümüne gidin ve "Güncellemeleri kontrol et" seçeneğini seçin.

3. Güncellemeyi almama nedeniniz hala çözülmediyse, bir başka olasılık wi-fi üzerinden indirmenin engellenmiş olmasıdır. Bu durumda, Ayarlar bölümünden Mobil Veri indirmesini kontrol edin.

4. Bu adımlar çözüm sağlamazsa, telefonunuzda başka bir sorun olabilir. Bu durumda, cihazınızı bir Xiaomi servis merkezine götürmek veya yetkili bir servis merkeziyle iletişime geçmek en iyi seçenek olabilir.

Yukarıda belirtilen adımlar umarım sorununuzu çözmenize yardımcı olur. Eğer hala herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen her zaman daha fazla yardım için bizimle iletişime geçin. Xiaomi cihazlarınızdaki en iyi deneyimi elde etmek için buradayız.

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hocam cihazın içinde fake rom var güncelleme gelmez

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Hocam fake rom olduğunu nereden anladınız bilgilendirir misiniz?
miui sürümünüzün kodu smomixn bu kod fake romlarda var bu kod ile resmi bir rom yok güncelleme almak için cihazın kilidini açıp resmi bir rom yüklemeniz lazım global avrupa endonezya gibi

civicPYKEr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mithat
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
1
miui sürümünüzün kodu smomixn bu kod fake romlarda var bu kod ile resmi bir rom yok güncelleme almak için cihazın kilidini açıp resmi bir rom yüklemeniz lazım global avrupa endonezya gibi
Bilgilendirdiginiz için saolun hocam peki ben nasıl kilit açıp rom yükleyebileceğim Söyler misiniz

civicPYKEr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mithat
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
1

hallocan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Note 11 ProPlus
Konular
13

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Kullanabilirsiniz, sadece sim kartınızı çıkartmayın, telefonu sıfırlamayınız

Kilit açarken cihaz Fastboot modda olacağı için sim kart çıkmış, çıkmamış, sıfırlama olmuş olmamış önemli değil süre bitimi açılır.

Ben kilit açma işlemini sadece telefondan yaptım yani geliştirici seçeneklerinden OEM kilit açma ve mi hesabı eklemeyi yaptım ve sim kartı çıkartıp başka telefonda kullandım,tam bir hafta 1 gün sonra Fastboot moda alıp PC üzerinden kilit açma işlemi yaptım ve süre vermeden açtı 😉

Üst Alt