Yardım Telefonum Şifremi Kabul Etmiyor Ve Puk da İstemiyor

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
redmi s2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonum 0 cihaz Redmi S2 ve şöyle bir şey oldu. Can sıkıntısından dolayı parmak izi ayarlarına girdim ve şifre istediği zaman normalde hep telefonuma kendi belirlediğim şifremi giriyordum ama orada şifremi kabul etmedi. Bende neyse dedim. Ardından telefonda her zamanki gibi mi video uygulamasında sadece 30 saniyelik video izliyerek mi videonun pil kullanımı, arkaplan etkinliklerini kısıtlamama rağmen yüzde 25-30'larda bir pil harcaması yaparak telefon kilitliyken pubg oynarmışçasına şarjı hızlıca bitti ve kapandı. Daha sonra eve gelip şarj edince telefonu açtım ve şifre istedi. Kendi belirlediğim şifreyi girdim kabul etmedi. Pin ve Puk girdim onları da kabul etmedi. Tuhaflık şu ki, ben kendi koyduğım şifreyi her gün giriyorum bu yüzden unutmam imkansız. Şifrem 11 haneli. 1 tane büyük harfden ve geri kalanı da küçük harf ve sayılardan oluşan basit bir şifre. Telefon neden birdenbire şifremi yanlış algılamaya başladı? Ne yapacağım? Normalde telefon, çok fazla yanlış şifre girince alternatif olarak pin ya da puk istemez mi neden puk veya pin istemedi? Sanırım o çok övüp sevdiğimiz miui'ın en berbat noktası olsa gerek. Telefon, içindeki fotoğraf, rehber ve diğer her şeyi silmek karşılığında yeni şifre koydurtuyor ama fotoğraflarımı çöpe atmak istemiyorum. Bilgisayara bağlayıp telefondaki fotoları bilgisayara aktararak çakallık yapayım dedim bilgisayardan telefona girince bomboş çıktı telefonun klasörü. Lütfen tüm sorduklarım cevap verin.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Şifrenin kendi kendine değişmesi mümkün değil. Bilgisayardan dosya erişimi için ana ekrana gelen pop-up üzerinden izin vermeniz gerekli ki bu da şifreyi girmeden mümkün değildir. Bir telefoncu olarak bazı yöntemlerle içindeki dosyaları kurtarabilirim fakat uzun ve zor bir işlem olduğundan ücreti biraz kabarık çıkıyor. Şuan en zahmetsiz yöntem sıfırlamak gibi görünmekte.

Oyla:
Üst Alt