Çözüldü telefonum kapandı açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halanze56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10 ultra
Konular
8
fasboottan rom atarken kapandı açılmıyor hiç tepki vermiyor sadece usb den pcye takarken ses geliyor mi flastan tekrar yükleme yaparken missed hello packet try to recover diyip bekletiyor lütfen yardım edin....
telefonum mi mix...

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

emrrr27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre27
Cihazım
xiaomi mi 12T
Konular
20
Üstte zenex hocam yazmış :)
hocam benim cihazda mi6 bendede twrp ile mıuı.eu rom kurdum reboot deyince kapandı açılmıyor bilgisayara usb ile takınca bağlantı sesi geliyor fakat 9008 modonda görüyor (win 8) cihazda ise hiçbir tepki yok fastboot modada alamıyorum miflash a bağlayınca ''missed hello packet try to recover'' diyip bekletiyor allah rızası için yardımcı olabilecek yokmu?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
hocam benim cihazda mi6 bendede twrp ile mıuı.eu rom kurdum reboot deyince kapandı açılmıyor bilgisayara usb ile takınca bağlantı sesi geliyor fakat 9008 modonda görüyor (win 8) cihazda ise hiçbir tepki yok fastboot modada alamıyorum miflash a bağlayınca ''missed hello packet try to recover'' diyip bekletiyor allah rızası için yardımcı olabilecek yokmu?
Hocam twrp ye girebiliyorsan 4 wipe yaparak herhangi bi rom yüklemeye çalıştın mı?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Zenex hocam yazmış yukarda "
Aygıt yöneticisini açınız, com portlar altında 9008 portunu görmeniz gerekli. Driver da ünlem var mı? Güç tuşuna 20sn basılı tutup tekrar flashlamayı deneyiniz" diye yazmış ya hocam. Aynı problemi yaşayan başka arkadaşın sorunu çözülmüş

Oyla:

emrrr27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre27
Cihazım
xiaomi mi 12T
Konular
20
Zenex hocam yazmış yukarda "
Aygıt yöneticisini açınız, com portlar altında 9008 portunu görmeniz gerekli. Driver da ünlem var mı? Güç tuşuna 20sn basılı tutup tekrar flashlamayı deneyiniz" diye yazmış ya hocam. Aynı problemi yaşayan başka arkadaşın sorunu çözülmüş
o portu görüyorum fakat ünlem işareti yok ve yinede güç tuşuna basılı tutarak denedim ama yinede nafile :( :(

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
o portu görüyorum fakat ünlem işareti yok ve yinede güç tuşuna basılı tutarak denedim ama yinede nafile :(:(
Hocam ben teknik işlerden pek anlamıyorum açıkçası,bildiklerimi de Zenex hocamın yazdıklarından öğreniyorum.zaten pc m de yok.tüm işlerimi twrp den hallediyorum.bi kere bile mi flash la rom yüklemedim açıkçası :)

Oyla:

emrrr27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre27
Cihazım
xiaomi mi 12T
Konular
20
Hocam ben teknik işlerden pek anlamıyorum açıkçası,bildiklerimi de Zenex hocamın yazdıklarından öğreniyorum.zaten pc m de yok.tüm işlerimi twrp den hallediyorum.bi kere bile mi flash la rom yüklemedim açıkçası :)
yinede teşekkürler allah razıolsun

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt