Yardım Telefonum kalitesiz.değişim istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barış yerlikaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
mi5s Plus telefonumdan memnun değilim telefonu yatay bir şekilde kullanırken oyun oynarken wifi sinyalinde anlık düşüşler yaşanıyor Ekranın üst kısmında biraz kabarma var çıt sesi yapıyor buna bağlı olarak suyada dayanıksız olduğunu düşünüyorum telefonu cebinize koyuyorsanız ve kot giyiyorsanız cebin kenarındaki küçük metaller bile telefonu aşırı çizebiliyor aramalarda hatta geç bağlanıyor telefon u bir kere 5 dk sessize alıyorsunuz tüm zil seslerini kapatmış oluyor yani 5 dk sonra açsam dahi bir arama gelse çalmıyor tekrar zil sesi seçmem gerekiyor kılıfla kullanmak imkansız izmirde yaz günü ısınıyor parmak izi çok hızlıydı ilk aldığımda şimdi elimde hafif bir nem dahi olsa kabul etmiyor bu bahsettiğim hatalar dan hariç ürün aldığım gün fark edilmiycek şekilde ayıplıydı ekran kapalıyken bile fark edilmeyen sadece ekran kapalıyken telefonu sildiğinizde ekranda canlı koyu siyah lekeler var xiaomi benim için hayal kırıklığı oldu işlamcisi hızı ve rami ne diyecek yok evet ama bu kadar problem de olmaz isyan ettirdi... sadece çıt sesi için bile telefon değişen iphone kullanıcıları var bakalım bu kadar soruna xiaomi den ne ses çıkacak ne diyecekler!!!
Not 2 yıl garantisi var devam etmekte mi forum türkiyenin getirdiği delta servis garantili fakat o kadar ilgisizler ki güvenip garantiye dahi göndermiyorum... Tamam her aldığımız ürün planlı eskitme denilen şeye tabi bir gün illa ki bozulacak ama bu paralara bu kadar çabuk har sıkıntısı diğerinden 2 ay sonra başladı Artık yeterrrrrrr.

Barış yerlikaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun...
Şimdi size nasıl bir tavsiyede bulunalım. Bilemedim...
Bende bilemiyorum yani gerçekten çarrsiz hissediyorum tüketici hakem heyetine gitsem bi dert geç cevap veriyorlar garantiye göndersem tamiri beni tatmin etmeyecek değişim istiyorum yardım edecek kime ulaşabilirim bilmiyorum yani sonuç olaram mi kullanıcısıyım ve mutsuzum... Yetkili kimse yok mu? Burada sadece telefon satışı mı yapılıyor acaba!!

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bende bilemiyorum yani gerçekten çarrsiz hissediyorum tüketici hakem heyetine gitsem bi dert geç cevap veriyorlar garantiye göndersem tamiri beni tatmin etmeyecek değişim istiyorum yardım edecek kime ulaşabilirim bilmiyorum yani sonuç olaram mi kullanıcısıyım ve mutsuzum... Yetkili kimse yok mu? Burada sadece telefon satışı mı yapılıyor acaba!!
Delta Servis ile iletişime geçebilirsiniz. Yapmanız gerekenler hakkında bilgi verecektir.

Oyla:

Barış yerlikaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Delta Servis ile iletişime geçebilirsiniz. Yapmanız gerekenler hakkında bilgi verecektir.
Aradım işte şaka gibi olanda o cevap yok lafı dolaştırıyo işte bayram var arada vs gönderme bize demeye getiriyo zaten tam olarak okuduysan tamiride tatmin etmeyecek ki beni 3 ay sonra bidaha e hadi garanti bittikten sonra ne olacak yok mu iphone samsung vs gibi temsilcilik bi xioami temsilcisi sadece satış ve dağıtım için mi varlar buna aldı kaçtı derler. Ayıp gerçekten ama sonuç alana kadar burdayım kullanıcılardan da destek bekliyorum benim başıma gelen herkesin başına geşebilir yazmadığım bir problem de güncellemeden sonra sesi kısıldı biz telefonun özelliğine göre para vetip aloyoruz ve güncellem ile özellik kısıyolar keşke daha kurımsal bi markadan alsaydım telefonumu ...

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Aradım işte şaka gibi olanda o cevap yok lafı dolaştırıyo işte bayram var arada vs gönderme bize demeye getiriyo zaten tam olarak okuduysan tamiride tatmin etmeyecek ki beni 3 ay sonra bidaha e hadi garanti bittikten sonra ne olacak yok mu iphone samsung vs gibi temsilcilik bi xioami temsilcisi sadece satış ve dağıtım için mi varlar buna aldı kaçtı derler. Ayıp gerçekten ama sonuç alana kadar burdayım kullanıcılardan da destek bekliyorum benim başıma gelen herkesin başına geşebilir yazmadığım bir problem de güncellemeden sonra sesi kısıldı biz telefonun özelliğine göre para vetip aloyoruz ve güncellem ile özellik kısıyolar keşke daha kurımsal bi markadan alsaydım telefonumu ...
Siz sanırım bu forumun amacını yanlış anladınız.
Yapmanız gereken bayram sonunu beklemek. Sonrasından delta garantiye göndermek.
Göndermeden tatmin edici bir garanti süreci olup olmayacağını bilemezsiniz.
İstediğiniz gibi sonuçlanmazsa garanti süreci tüketici hakem heyetine başvurur uzunda olsa bekler yeni telefon veya para iadesi alırsınız.
Bizim yapabileceklerimiz sadece bunları söylemek.
Donanımsal olarak yapabileceğimiz bir şey yok. Yazılımsal olarak yapılabilecek bir durum olsaydı elbette yardım edecektik.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Barış yerlikaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Göndermeden tatmin edici bir garanti süreci olup olmayacağını bilemezsiniz.
İstediğiniz gibi sonuçlanmazsa garanti süreci tüketici hakem heyetine başvurur uzunda olsa bekler yeni telefon veya para iadesi alırsınız.
Donanımsal olarak yapabileceğimiz bir şey yok. Yazılımsal olarak yapılabilecek bir durum olsaydı elbette yardım edecektik.

Bu telefonlar bu site üzerinden 1 yıl önce satıldı ben şahidim yönetici hesap admin vs her ne ise çokça satıldı hatta türkiye ye resmi olarak girmeden bile türkiye imeili cihazları distiribitör ve delta servis garantili olarak sattınız resmi değil evet fan sayfası adı altında yaptınız tanıttınız ve her ne hikmetse bak benim telefonumun arkadındada var logonuz aldığım yer bile sizin isminizi söyleyerek sattı ilgisizsiniz kaçak dövüşüyorsunuz aynı konuyu önce taşıdınız sonra ben aynısını delta servis li guruba yazıncada mükerrer diye kaldırdınız yaptığınız ayıp bu kadar söylüyorum net.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu forum satış forumu değil hocam.
Resmi satış yapan bir forum değil. Burada insanlara yardım için varız.Satış ve satış sonrası oluşan dertleri maddi olarak çözmek için değil.
Resmi bir satış sitesi değil.
Göndermeden tatmin edici bir garanti süreci olup olmayacağını bilemezsiniz.da

Ben mesajımda da belirtmişim bir yönetici cevap versin diye pegasus isimli kullanıcı diğer başlığımı kapatıp öncekinden devam et yazmış madem görüyorsun önceki konumu bu insan bi bilir kişiden cevap bekliyor biliyorsunda niye cevap vermiyorsun bu hesap konumu kapatıp kestirip attığına göre belliki yetkili üstünü kapatıyor açıkça işte bu sebeple güvenilmezsiniz bekliyorum çaresizce anlayan yok.

Bu forum satış forumu değil hocam.
Resmi satış yapan bir forum değil. Burada insanlara yardım için varız.Satış ve satış sonrası oluşan dertleri maddi olarak çözmek için değil.
Resmi bir satış sitesi değil.
Göndermeden tatmin edici bir garanti süreci olup olmayacağını bilemezsiniz.da

Ben mesajımda da belirtmişim bir yönetici cevap versin diye pegasus isimli kullanıcı diğer başlığımı kapatıp öncekinden devam et yazmış madem görüyorsun önceki konumu bu insan bi bilir kişiden cevap bekliyor biliyorsunda niye cevap vermiyorsun bu hesap konumu kapatıp kestirip attığına göre belliki yetkili üstünü kapatıyor açıkça işte bu sebeple güvenilmezsiniz bekliyorum çaresizce anlayan yok.

Ekli dosyalar

• 1534616960997..jpg
    1534616960997..jpg
    3,3 MB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Şimdi size nasıl bir cevap vermemi isterseniz acaba.
Bu telefonlar bu site üzerinden 1 yıl önce satıldı ben şahidim yönetici hesap admin vs her ne ise çokça satıldı hatta türkiye ye resmi olarak girmeden bile türkiye imeili cihazları distiribitör ve delta servis garantili olarak sattınız resmi değil evet fan sayfası adı altında yaptınız tanıttınız ve her ne hikmetse bak benim telefonumun arkadındada var logonuz aldığım yer bile sizin isminizi söyleyerek sattı ilgisizsiniz kaçak dövüşüyorsunuz aynı konuyu önce taşıdınız sonra ben aynısını delta servis li guruba yazıncada mükerrer diye kaldırdınız yaptığınız ayıp bu kadar söylüyorum net.

Made by Pegasus

Oyla:

Barış yerlikaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Şimdi size nasıl bir cevap vermemi isterseniz acaba.

Made by Pegasus
Hiçbir sorumluluk hissetmiyorsanız diyecek sözüm kalmıyor zaten benim beklediğim bir iphone bir samsung gibi resmi bir dil kullanılması sitenizin tanıtım paragrafı resmi diyorya hani benim hakkımı almama yardımcı olsanız hani tüketici haklarında sıra beklemesem baş savcılıklarda git gel dilekçe taşımasam hani bir işe yarayıpta devreye girseniz bu telefonu değişecek olan xiaomi ve deltayla aramda köprü olsanız gibi ama keainlikle bu yaptığınız değil

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt