Yardım Telefonum Açılmıyor.

okanpolat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
okan
Cihazım
mi5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Dün yeni Mi5 telefon aldım. Telefon sıfır geldi ahiç birşey yapmadım şarja taktım ve açmaya çalıştım fakat telefon bir türlü açılmıyor mi yazılı ekranda kalıyor. Forumda biraz araştırdıktan sonra fastboot ekranından room yükleyeyim dedim fakat miflashtool telefonumu görmüyor. Forumda bazı arkadaşlar usb kablosunu açarak edl moda geçmekten bahsetmiş. Acaba o şekilde mi yapmam lazım yoksa başka çaresi varmıdır. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Oyla:

okanpolat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
okan
Cihazım
mi5
Konular
1
Telefonu sıfır aldım hiç birşey yapmadım tek derdim telefonu açabilmek. Söylediğiniz konuyu okudum. Onay için bir kaç gün beklemekten bahsediyor. Telefonun garantisi var beklemeden halledeceğim bir yöntem varsa öyle yapmak istiyorum yoksa garantiye göndereceğim. Deneyebileceğim başka bir yöntem varmı acaba.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Tekrar rahatsız ediyorum. Şöyle bir hata alıyorum "Blirtilmemiş hata (remote:Device is locket. Cannot erase). Sanırım boot kilidi açık olmadığından yapıyor. Miflashtools tan flash except data and stroge seçeneğini seçtiğim zaman da sisteme belirtilen dosyayı bulamıyor diyor.
Cihazınızın bootloader kilidi kapalı olduğundan dolayı rom atamıyorsunuz. Adb üzerinden fastboot oem edl komutu verin bakalım cihaz edl ye geçecekmi.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

okanpolat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
okan
Cihazım
mi5
Konular
1
Cihazınızın bootloader kilidi kapalı olduğundan dolayı rom atamıyorsunuz. Adb üzerinden fastboot oem edl komutu verin bakalım cihaz edl ye geçecekmi.

Bahsettiğinin komutla alakalı hiç bir birgil yok. Biraz detaylı anlatırmısınız veye link verirseniz araştırayım.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bahsettiğinin komutla alakalı hiç bir birgil yok. Biraz detaylı anlatırmısınız veye link verirseniz araştırayım.
Siz özelden tw bilgilerinizi atın en iyisi.

Oyla:

okanpolat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
okan
Cihazım
mi5
Konular
1
Sayın Zenex çok teşekkür ederim ilgi ve alakana. Sorunu edl kablo yöntemi ile hallettim.

Oyla:
Üst Alt