Yardım Telefonum Açılmıyor

sttsn23

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
suat
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Öncelikle merhaba, bugün telefonla whatsappta yazışırken telefon dondu. Tuşları çalışmıyordu ve ekranda birşey yapamıyordum. Birkaç saniye sonra ekran karartısı azaldı ve sonrada ekran kapandı.
Telefonumun şarjı %70 civarıydı. Bu olay 4-5 saat önce oldu. Telefonum çalışmıyor hala ama bilgisayara taktığımda bilgisayar telefonu algılıyor . Aygıt yöneticilerine girdiğimde Qualcom yazıyor. Telefonumun modeli mi8 lite , telefonuma ne olmuş olabilir.İlginiz için teşekkür ederim

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam koladan kasıt ne onu düşünmem gerekli. 2018 üretimi cihaz, her depolama biriminin bir ömrü var malesef bu birimin ömrü dolmuş olabilir
Şöyle sorayım o zaman. Ortalama bir emmc depolamanın ömrü ne kadar oluyor. Bir anda benzer sorunu yaşadım ve sorun depolamadan kaynaklı çıksın . Bunun tamiri nasıl oluyor. Hiç yaşamadım ama yaşarsam nasıl çözerim merak ediyorum. Müsait zamanda cevaplarsanız teşekkürler.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Şöyle sorayım o zaman. Ortalama bir emmc depolamanın ömrü ne kadar oluyor. Bir anda benzer sorunu yaşadım ve sorun depolamadan kaynaklı çıksın . Bunun tamiri nasıl oluyor. Hiç yaşamadım ama yaşarsam nasıl çözerim merak ediyorum. Müsait zamanda cevaplarsanız teşekkürler.
Kullanım şekli, ısı ve darbeye maruz kalma durumlarına göre değişmekle beraber 1-5 yıl diyebilirim. Emmc değişimi ile çözülür

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Kullanım şekli, ısı ve darbeye maruz kalma durumlarına göre değişmekle beraber 1-5 yıl diyebilirim. Emmc değişimi ile çözülür
Garantisi bitmiş veya garanti dışı cihazlar bu tamiri nerede yaptırabilir. Siz tamir işi yapıyor musunuz efendim

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro