Yardım Telefonu yavaşca bırakınca bile kapanıyor

dostum355

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 14 pro
Konular
4
Selamlar arkadaşlar
Daha önce içi hiç açılmayan pasaport kayıtlı mi11 ultra cep telefonum var cihaz bir anda yavaşça bile bir yere bırakınca yani sarsıntı gibi birşey olunca direkt kapanıp açılıyor reset atıyor. Sorun ne olabilir aktif kullanıyorum başka bir sorunum yok.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu cihazların anakartı çok hassas. Tamir için sökülmesi şart değil. Arka cepte taşımaktan bile wifisi vs. bozulan mi 11 ultra lar var. Sizin cihazda da ana kart sorunu olduğunu tamir ediyorum. Tamire gösterin.

dostum355

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 14 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihazların anakartı çok hassas. Tamir için sökülmesi şart değil. Arka cepte taşımaktan bile wifisi vs. bozulan mi 11 ultra lar var. Sizin cihazda da ana kart sorunu olduğunu tamir ediyorum. Tamire gösterin.
Biliyorum ancak şöyle bir durum var. Bende bilgisayar teknisyenliğinden anlıyorum. Cihazı sökebilirim. Batarya konektöründe bir temazsızlık olabilir mi ? Çünkü bu problem harici hiçbir problem yaşamıyorum ne wifi ne mobil veri ne de başka birşey.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Biliyorum ancak şöyle bir durum var. Bende bilgisayar teknisyenliğinden anlıyorum. Cihazı sökebilirim. Batarya konektöründe bir temazsızlık olabilir mi ? Çünkü bu problem harici hiçbir problem yaşamıyorum ne wifi ne mobil veri ne de başka birşey.
olabilir tabi ki her şey mümkün. Sökün gözle görünür bir şey varsa müdahale edin.

Üst Alt