Soru Telefonu suya düşürdüm:(

ongunbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
note4x
Konular
2
Selamlar,
Note 4X telefonumu elimi yıkarken lavaboya düşürdüm 2-3 saniye suya maruz kaldı. Üst taraftan, kulaklık girişi ve kameranın olduğu yerden su aldı. Hemen telefonu kapattım, yarım saat içinde bataryası da dahil dikkatli bir şekilde parçalarını sökerek dağıttım, kuruladım ve 3 gün pirinç kavanozunda beklettim.

Bugün telefonu topladım ama sonuç hüsran, açılmıyor. Şarja takınca kırmızı şarj ışığı yaklaşık yarım saat boyunca yanıp sönüyor, yarım saat sonra kırmızı ışık da yanıp sönmüyor.

Bilgisayara bağlayınca da kırmızı ışık yanıp sönüyor ama pc hiçbir şekilde telefonu görmüyor.

Çöp mü oldu dersiniz?

ongunbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
note4x
Konular
2
Cihazı win7 64 bit pc ye bağladığımda edl mod a geçiyor zaten, com port da 9008 olarak görünüyor. Ancak miflash ile rom flash larken cmd ile başlayan şöyle bir hata alıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Cihazı win7 64 bit pc ye bağladığımda edl mod a geçiyor zaten, com port da 9008 olarak görünüyor. Ancak miflash ile rom flash larken cmd ile başlayan şöyle bir hata alıyorum.
Zenex üstad bakar mısın arkadaşa. Yaşamadığım için bilemiyorum hocam bundan sonrasını zenex hocam bilgilendirir öğrenmiş oluruz

MI 5S Epicrom 8.3.15 Beta tapatalk kullanılarak yazılmıştır.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Güç tuşuna 20sn basılı tutun. Aynı zamanda portu kontrol edin gidip gelecek mi diye. Ardından tekrar flashlamayı deneyin.

Oyla:

ongunbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
note4x
Konular
2
Güç tuşuna basılı tutunca port gidip geliyor, sonrasında flashladığımda yine aynı cmd ile başlayan hatayı alıyorum.

Oyla:
Üst Alt