Yardım Telefonu güncellemelimiyim

mia2lite0001

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi A2 LİTE
Meslek
Öğrenci (Makine)
Konular
2
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi A2 LİTE sahibinin telefonu ilk aldığım günden beri güncellemedim Android'in son sürümü ne güncellemelimiyim ve son bir sorum daha var şayomi tools ile tekrar Android 8.1.0 yazılımına tekrar geri dönebilir miyim? Xiaomitoolsda telefonum için her sürümü gözükür mü lütfen cevap veriniz...

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Yeni güncelleme sonrası apple cihazları bile sıfırlanması gereke biliyorken, android tarafında da sıfırlama yapmak önemli.
10 yilq yakındır android 3 4 senedir ios kullaniyorum hic bir guncelleme sonrasi sıfırlama yapmadım. Stabilliginden hic birsey kaybetmedim cihazların. Burada bir aksilik var fakat anlamadim ikiye bölünmüs bir durum var

Oyla:

ilker09s

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilker
Cihazım
Mi 8 Lite 6/128
Konular
1
Merhaba bende anneme A2 lite 3/32 aldım.Güncellemeden önce bir sorun yoktu android 9 geçiş yaptıktan sonra tuş kilidini açtıktan sonra ekran donuyor dokunmatik işlem yapmıyor birkaç saniye bekletiyor..Tekrar Ekranın kapatıp açtığımda düzeliyor.Bu sorunla karşılaşan var mı ?Telefon alalı 1 hafta olmadı.

Son düzenleme:
Oyla:

FikirLideri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
1
Merhaba bende anneme A2 lite 3/32 aldım.Güncellemeden önce bir sorun yoktu android 9 geçiş yaptıktan sonra tuş kilidini açtıktan sonra ekran donuyor dokunmatik işlem yapmıyor birkaç saniye bekletiyor..Tekrar Ekranın kapatıp açtığımda düzeliyor.Bu sorunla karşılaşan var mı ?Telefon alalı 1 hafta olmadı.
Gerekli yedekleri alıp cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın, düzelir.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Android versiyon güncellemelerinde android 8-9 gibi, hard reset yada fabrika ayarları yapmanız gerekli. Çalışmayan özellikler kasma donma ısınma gibi şeyler ortaya çıkabilir çünkü

Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Ben cihazla birlikte gelen Oreo sürümünden çok memnunum Pie'ye güncelleme yaptım, kullandım ancak sıkıntılar yaşadım ve geri Oreo'ya döndüm tekrardan fakat bu Pie'nin sorunlu olduğu anlamına gelmiyor. Oreo bana göre daha stabil, daha rahat bir kullanıma sahipken kimisi içinde Pie öyle tamamen tercih meselesi güncelleyin deneyin beğenirseniz sorun yaşamazsanız kalın sorun yaşarsanızda rehber var geri dönmek için onu uygulayıp dönersiniz benim gibi.

Oyla:

ilker09s

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilker
Cihazım
Mi 8 Lite 6/128
Konular
1
Android versiyon güncellemelerinde android 8-9 gibi, hard reset yada fabrika ayarları yapmanız gerekli. Çalışmayan özellikler kasma donma ısınma gibi şeyler ortaya çıkabilir çünkü

Merhaba.Tavsiyeniz icin teşekkürler fakat yükleme yaptiktan sonra fabrika ayaralarindan sifirladim tekrar kullanmaya basladim.Sunu fark ettim ekrani actigimda kaydirarak diger ekrana gecme calismiyor fakat acilan ekrandaki bir uygulamaya tikladigimda uygulama aciliyor kaydirma islemiyle diger sayfaya gecis daha sonra tepki veriyor.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Tuş kombinasyonuyla hard reset deneyin
Merhaba.Tavsiyeniz icin teşekkürler fakat yükleme yaptiktan sonra fabrika ayaralarindan sifirladim tekrar kullanmaya basladim.Sunu fark ettim ekrani actigimda kaydirarak diger ekrana gecme calismiyor fakat acilan ekrandaki bir uygulamaya tikladigimda uygulama aciliyor kaydirma islemiyle diger sayfaya gecis daha sonra tepki veriyor.

Oyla:

ilker09s

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilker
Cihazım
Mi 8 Lite 6/128
Konular
1
Baska bir sorunda rehbere guncelleme gelmemis.İsimler 2-3 adet gözüküyor.Seceneklere baktim gosterilecek rehber secenegi yok.Sadece sim yada sadece telefon vb.program kurup birleştirme yapiyorum.O da telefon yeniden baslatilinca yenilemek gerekiyor.Bununla ilgili ne bir ek guncelleme almayacak mi ?

Oyla:

Quartzer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atakan Öniz
Cihazım
Xiaomi Mi a2 li
Konular
2
Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın lütfen. Bu konuda anlatıldığı gibi memnun kalmazsanız istediğiniz zaman dönebilirsiniz.

Ben 9 a geçin diyorum çünkü kendim hiç sorun yaşamadım şuanki son sürümde. Bence 9 daha kullanıcı dostu ve arayüz daha güzel. Batarya kullanımı bozuluyor diyenlere de inanmayın. Önceki mesajlarımda kullanımı atmıştım. Benim gibi oyun oynayan birisi değilseniz hala 8-10 saat ekran süresi veriyor telefon. Telefonu office/chrome/reddit/youtube/twitch/9gag ağırlıklı kullanan birisiyim. Parlaklık gerekince cimri davranan birisi değilim.

Rehber - Android Pie'dan Oreo'ya geri dönüş
Ben de yeni güncelledim memnunum hiç bir problem görmedim hatta ve hatta animasyonlar vs. daha akıcı ve bence pil performansı daha stabilleşmiş bile. Benim için tek sorun parlaklık problemi.

Oyla:

badtaste

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim
Cihazım
mi a2 lite
Konular
2
Ben cihazla birlikte gelen Oreo sürümünden çok memnunum Pie'ye güncelleme yaptım, kullandım ancak sıkıntılar yaşadım ve geri Oreo'ya döndüm tekrardan fakat bu Pie'nin sorunlu olduğu anlamına gelmiyor. Oreo bana göre daha stabil, daha rahat bir kullanıma sahipken kimisi içinde Pie öyle tamamen tercih meselesi güncelleyin deneyin beğenirseniz sorun yaşamazsanız kalın sorun yaşarsanızda rehber var geri dönmek için onu uygulayıp dönersiniz benim gibi.

merhaba android 8 e dönerken kurulu uygulamalar ,resim vs. siliniyor mu?

Oyla:
Üst Alt