Yardım Telefonu güncellemelimiyim

mia2lite0001

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi A2 LİTE
Meslek
Öğrenci (Makine)
Konular
2
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi A2 LİTE sahibinin telefonu ilk aldığım günden beri güncellemedim Android'in son sürümü ne güncellemelimiyim ve son bir sorum daha var şayomi tools ile tekrar Android 8.1.0 yazılımına tekrar geri dönebilir miyim? Xiaomitoolsda telefonum için her sürümü gözükür mü lütfen cevap veriniz...

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
Güncelleme yapmak istiyorsanız mutlaka güncelleştirmeleri yapmış kullanıcılardan ve yerel & yabancı kaynakları iyice araştırıp karar vermek lazım. Diğer türlü cihazı soğutacak derecede yazılımsal hatalar baş gösterebilir.

Oyla:

supermix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Discovery
Konular
5
Yazılmış konuya gerek yok kendi kullanimimi biliyorum oreodan beridir sarjim halen stabil. Tamamen kisilerin kullanimina bagli degisiklikler bunlar

Sadece bilgilendirmek istedim. Geri dönüşü yok xiaomi geri dönüşleri kapattı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılmış konuya gerek yok kendi kullanimimi biliyorum oreodan beridir sarjim halen stabil. Tamamen kisilerin kullanimina bagli degisiklikler bunlar

Sadece bilgilendirmek istedim. Geri dönüşü yok xiaomi geri dönüşleri kapattı.

Oyla:

mia2lite0001

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi A2 LİTE
Meslek
Öğrenci (Makine)
Konular
2
Neden geri dönüşü kapattiki

Oyla:

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Android versiyon güncellemelerinde dosya sistemleri de yada dosyaların yerleri de genellikle değişir, bu sebeple dosya dosya üstüne biner telefon onu açmaya çalışırken daha fazla pil tüketip daha fazla ısınır,agirlasir kasar. Bunu bilmeyen bazı kullanıcılar telefonu bu şekilde kullanmaya devam edip googlea söver, güncelleme pişmanlıktır derler. Bunun çözümü resimlerin kişilerin müziklerin vs kaybetmek istemediğiniz şeylerin yedeğini alıp telefona HARD RESET atmaktır. Bunu yaptığınızda eski sistem artıklarını silip temiz kurulum yapmış olur ve bi sürü sorundan kurtulmuş olursunuz. Yinede güncelleme yapıp yapmamak size kalmış

Oyla:

mia2lite0001

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi A2 LİTE
Meslek
Öğrenci (Makine)
Konular
2
Yok öle bişey ben geri dönüş yaptım sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Antrirollorback a2 Lite modelinde mevcut değil gönül rahatlığıyla geri dönüş yapabilirsiniz. Beni tatmin etmedi android Pie o yüzden oreoya geri dönmek zorunda kaldım
Peki nasıl döndüğünü bana açıklarmısın? Programda telefonumun bütün sürümleri varmı??

Oyla:

mstfoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
2
9.0 geçersen geri dönüşü yok.

Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın lütfen. Bu konuda anlatıldığı gibi memnun kalmazsanız istediğiniz zaman dönebilirsiniz.

Ben 9 a geçin diyorum çünkü kendim hiç sorun yaşamadım şuanki son sürümde. Bence 9 daha kullanıcı dostu ve arayüz daha güzel. Batarya kullanımı bozuluyor diyenlere de inanmayın. Önceki mesajlarımda kullanımı atmıştım. Benim gibi oyun oynayan birisi değilseniz hala 8-10 saat ekran süresi veriyor telefon. Telefonu office/chrome/reddit/youtube/twitch/9gag ağırlıklı kullanan birisiyim. Parlaklık gerekince cimri davranan birisi değilim.

Rehber - Android Pie'dan Oreo'ya geri dönüş

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Android versiyon güncellemelerinde dosya sistemleri de yada dosyaların yerleri de genellikle değişir, bu sebeple dosya dosya üstüne biner telefon onu açmaya çalışırken daha fazla pil tüketip daha fazla ısınır,agirlasir kasar. Bunu bilmeyen bazı kullanıcılar telefonu bu şekilde kullanmaya devam edip googlea söver, güncelleme pişmanlıktır derler. Bunun çözümü resimlerin kişilerin müziklerin vs kaybetmek istemediğiniz şeylerin yedeğini alıp telefona HARD RESET atmaktır. Bunu yaptığınızda eski sistem artıklarını silip temiz kurulum yapmış olur ve bi sürü sorundan kurtulmuş olursunuz. Yinede güncelleme yapıp yapmamak size kalmış
Düşüncelerine ve tecrübelerine saygı duymakla birlikte katılmıyorum... Neden katılmadığımı da yazmak istemiyorum çünkü, bakış açılarımıza göre durum tamamen zıt derecede farklı... ;)

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Düşüncelerine ve tecrübelerine saygı duymakla birlikte katılmıyorum... Neden katılmadığımı da yazmak istemiyorum çünkü, bakış açılarımıza göre durum tamamen zıt derecede farklı... ;)
Tecrübe denebilir fakat, düşüncelerim değil. Android ice cream sandvich ile başladım android kullanmaya, sayısız güncelleme yapmışımdır aksi hiç olmadı. Android bir üst seviyeye yükseldiğinde eski sistem artıklarını temizlemek şarttır. Bunun için de hard reset gerekir. Bütün sorunlar çözülmez fakat bu arkadaşların yaşadığı sıkıntılar genelde düzelir. Android sürümleri yükseldiğinde bazı özellikler çıkarılabilir yada bazı özellikler çalışmayabilir buna eyvallah, ama düşünce tarafına gelirsek, ben çoğu sorunun android sürümünde olduğunu da düşünmüyorum firmalar yaptıkları arayüzleri bu yeni sürümlere adapte ederken zorlanıyorlar bence. Bütün kodları yeniden yaz, herşeyi yeniden programla, birde üstüne güncelleme ne zaman gelecek diye hergun mail atan sosyal medyadan yazan kullanıcılara cevap yetiştir vs vs

Oyla:

supermix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Discovery
Konular
5
Yeni güncelleme sonrası apple cihazları bile sıfırlanması gereke biliyorken, android tarafında da sıfırlama yapmak önemli.

Oyla:
Üst Alt