Yardım Telefonlarımız Çalındı Yardım Edin Lütfen

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
...
Telefon Modeli
...
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Hatay'da telefonlarımız arabanın içindeydi kapıyı kırıp çalmışlar.
Bizimki Samsungdu hattı kırıp atmışlar IMEI yi polise verdik. Bulunur mu? 😭
IMEI atabilirler mi ne şekilde olacak şimdi bu durum. Gerçekten çok üzücü 4 telefon çöpe gitti resmen. Lütfen yardım edin yol gösterin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün videolara baktım hepsinde diyorlar ki 2 yıldır polis cevap bile vermedi . Gerçekten çok üzüldüm telefon umrumda değil içinde 5 bin foto ve yüzlerce video hesaplar var .

Son düzenleme:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Arkadaşlar önceki tel Samsung olduğu için yine Samsung alalım dedik de orta segmentte bazı cihazlar sorunlu çıkabiliyor. A52 vs. Daha üst fiyata çıkınca da iPhone a yaklaşıyor fiyatlar. Ben de az kullanılmış iPhone 11 128 GB buldum 12k gayet uygun bence garantisi var. Sizce alayım mı? iPhone 12 daha mı mantıklı veyahut üst düzey bir Samsung mu almalıyım çok kararsızım... Yardımcı olur musunuz biraz facepalm~~

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Arkadaşlar önceki tel Samsung olduğu için yine Samsung alalım dedik de orta segmentte bazı cihazlar sorunlu çıkabiliyor. A52 vs. Daha üst fiyata çıkınca da iPhone a yaklaşıyor fiyatlar. Ben de az kullanılmış iPhone 11 128 GB buldum 12k gayet uygun bence garantisi var. Sizce alayım mı? iPhone 12 daha mı mantıklı veyahut üst düzey bir Samsung mu almalıyım çok kararsızım... Yardımcı olur musunuz biraz facepalm~~
Ben olsam sıfır S20 FE alırdım.
SD 865 versiyonu olan model iş görür 865 aşırı iyi bir işlemci.

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Arkadaşlar bu olay daha önce defalarca olmuş. Tam arabanın durduğu kafenin önünde birileri kapıyı kırıp "sadece telefonları" alıp kaçıyormuş... Oranın yerlisi olmadığımız için tahmin edemedik tabii ki :( Benim anlamadığım polislerin/devletin bu kadar ihmalkar davranması... Madem sürekli çalınıyor bi bekçi koyun abi, bi kamera takın yani onlarca telefon çalınıyor kimsenin umrunda değil. iPhone olduğu için hâlâ umut varmış, ama sanmıyorum, Bu rezil varlıklar profesyonel olmuş; çoktan parçalamışlardır.
Olayı takip edemiyoruz il dışındayız, akşama kadar letgo sahibindende geziyoruz kimse arayıp haber vermiyor ne oldu ne bitti... yeni telefon alsak mı almasak mı... valla olayın sürekli olduğunu öğrenince sinirlendim yani bu nasıl iş. Hep bu Suriyeliler var ya! Vallahi türk zor görüyorsun o saçma yerde.

Maalesefki ihmarkarlıklar çok, benim oturduğum yer olan Etimesgut ilçesinin, Eryaman semtinde de durum aynı, bekçi görmüyorum ortalıkta. Ve her hafta bir kavga,çalıntı araç vakaları çıkıveriyor.

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Ben olsam sıfır S20 FE alırdım.
SD 865 versiyonu olan model iş görür 865 aşırı iyi bir işlemci.
Ben de baktım ona ama ekran süresi bayağı düşük ya. Eski tel en az 15 saat ekran süresi veriyordu...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesefki ihmarkarlıklar çok, benim oturduğum yer olan Etimesgut ilçesinin, Eryaman semtinde de durum aynı, bekçi görmüyorum ortalıkta. Ve her hafta bir kavga,çalıntı araç vakaları çıkıveriyor.
Maalesef hocam ya :( eski Türkiye yok artık ;(

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Poco X3 Nfc pro düşünürsen öneririm

Eger Miui alışkanlığınız var ise

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Poco X3 Nfc pro düşünürsen öneririm

Eger Miui alışkanlığınız var ise
Kamera önemli hocam. Vayunun kamerası yeterli değil bence. Note 9 pro çok sorunsuz, şuan onu düşünüyorum. Samsung gereksiz pahalı ve 720g var bütün tellerinde .d
Onun yerine 5k ya 9 pro alırım daha iyi.
Çok kararsızım ya iPhone xr garantili de buldum her şeye bakıyorum 😅 bu hafta içinde alırım.

Oyla:
Üst Alt