Yardım Telefonlarımız Çalındı Yardım Edin Lütfen

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
...
Telefon Modeli
...
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Hatay'da telefonlarımız arabanın içindeydi kapıyı kırıp çalmışlar.
Bizimki Samsungdu hattı kırıp atmışlar IMEI yi polise verdik. Bulunur mu? 😭
IMEI atabilirler mi ne şekilde olacak şimdi bu durum. Gerçekten çok üzücü 4 telefon çöpe gitti resmen. Lütfen yardım edin yol gösterin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün videolara baktım hepsinde diyorlar ki 2 yıldır polis cevap bile vermedi . Gerçekten çok üzüldüm telefon umrumda değil içinde 5 bin foto ve yüzlerce video hesaplar var .

Son düzenleme:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Eyvallah hocam. Artık umudu kestik yeni telefon alıyoruz ama inşallah çalan, insan diyecemeyeceğim varlıkların yanına kalmaz. Allah hidayet versin.
En kısa sürede gerekli işlemleri yapmış durumu polise iletmiş iseniz bulunur diye düşünüyorum bende. Burada sizi kurtarır durum iphone gibi görünüyor umarımda o cihaz sinyal alır bir şekilde. Yedek parça olarak kullanmadılar ise.

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Cihazların içerisinde Google hesaplarınız varsa ve çalan kişiler çok bilgili değilse açamazlar cihazı sıfırlasalar bile fakat şöyle bir durum söz konusu bilgili birisine verirlerse IMEI değişimi yaparlar muhtemelen her iki sonuçta da resimleriniz gidecektir IMEI numarası üzerinden polisin bulma ihtimali yüksek değiştirmezlerse eğer geçmiş olsun bu arada hocam umarım en yakın zamanda iyi bir sonuca kavuşursunuz.
Hocam hesaplar var. Fakat bu adi insanlar çok profesyonel. Şehrin ortasında arabanın içinde telefon olduğunu bilip, herkesin ortasında kapıyı kırıp 4 telefonu alıyorlar. Hepsinin sim kartını alıp kırıyorlar. Belli ki bu işi sürekli yapıyorlar. Kesin bir telefoncuyla anlaşmışlar. Ya hocamızın dediği gibi IMEI atıp satarlar ya da yedek parça olarak kullanırlar. Cidden insanlık yok yahu yemin ederim yok olmuş. O kadar insan var görüp tepki vermiyorlar o kadar meşrulaştırmışlar ki şu işi... Polisler bile uğraşmıyor. Telefon çalınır çalınmaz IMEI yi verdik polise. Tık yok. O kadar çok çalınıyor ki bu lanet Suriyeli ilinde polisler artık umursamıyor bile. Hayır telefonda değilim gerçekten 80 GB lık veri vardı içinde, yılların anıları...
Tek içimi rahatlatan şey Allah böyle bir şeyi onların yanına bırakmaz. İllaki bir yerden çıkar acısı.

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
En kısa sürede gerekli işlemleri yapmış durumu polise iletmiş iseniz bulunur diye düşünüyorum bende. Burada sizi kurtarır durum iphone gibi görünüyor umarımda o cihaz sinyal alır bir şekilde. Yedek parça olarak kullanmadılar ise.
Valla hocam aralarında iPhone olduğunu duyunca ben de sevindim biraz. Fakat dediğim gibi çok profesyoneller. iPhone'u bile halletmişlerdir... Neyse bekleyip göreceğiz. Eğer şu ülkede insan haklarına biraz önem veriliyorsa polisler ciddi bir arama yapar ve şu olayı çözer

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Hocam hesaplar var. Fakat bu adi insanlar çok profesyonel. Şehrin ortasında arabanın içinde telefon olduğunu bilip, herkesin ortasında kapıyı kırıp 4 telefonu alıyorlar. Hepsinin sim kartını alıp kırıyorlar. Belli ki bu işi sürekli yapıyorlar. Kesin bir telefoncuyla anlaşmışlar. Ya hocamızın dediği gibi IMEI atıp satarlar ya da yedek parça olarak kullanırlar. Cidden insanlık yok yahu yemin ederim yok olmuş. O kadar insan var görüp tepki vermiyorlar o kadar meşrulaştırmışlar ki şu işi... Polisler bile uğraşmıyor. Telefon çalınır çalınmaz IMEI yi verdik polise. Tık yok. O kadar çok çalınıyor ki bu lanet Suriyeli ilinde polisler artık umursamıyor bile. Hayır telefonda değilim gerçekten 80 GB lık veri vardı içinde, yılların anıları...
Tek içimi rahatlatan şey Allah böyle bir şeyi onların yanına bırakmaz. İllaki bir yerden çıkar acısı.
Bu tip durumlara hiç kimse tepki vermez, vermemeli de.
Hatta son yıllar da tepki veren birinin başına neler geldiğini izlemiş veya okumuşsunuzdur. :(

Geçmiş olsun.
Ve bu tip durumlar için her zaman telefon içinde ki verileri belli aralıklarla yedeklemek lazım.
Ne yazık ki bu konular da ihmalkar davranıyoruz.

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Bu tip durumlara hiç kimse tepki vermez, vermemeli de.
Hatta son yıllar da tepki veren birinin başına neler geldiğini izlemiş veya okumuşsunuzdur. :(

Geçmiş olsun.
Ve bu tip durumlar için her zaman telefon içinde ki verileri belli aralıklarla yedeklemek lazım.
Ne yazık ki bu konular da ihmalkar davranıyoruz.
Evet öyle fakat ben şahsen şehrin ortasında bir arabanın kapısının kırıldığını görsem farkettirmeden polisi arar ve biraz peşine düşerim. Fotoğraf çekerim yani insan bu kadar kayıtsız kalamaz ya. Dünya'nın iğrenç yüzünü bir kez daha görmüş olduk. Çok da iyi bir ders aldık.
Ablam ki telefonunu asla yanından ayırmazdı. İlk defa arabada bıraktı onda da çalındı. Demek ki bunda bir hikmet var... Neyse sağlık olsun. Mecburen Apple ekosistemine geçeceğiz :/ başka türlü hiç güvende değiliz.

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Hocam hatayda yaşıyorum direkt telefonu satarlar ise telefoncuları soruşturup bulabiliriz ama parça halinde satarlar işe işiniz zor polis de izleme yapması için izin falan alması gerekiyor süreç biraz uzuyor ancak kamera kaydı var ise kim oldukları bulunduktan sonra işlemler hızlanır. Geçmiş olsun

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Hocam hatayda yaşıyorum direkt telefonu satarlar ise telefoncuları soruşturup bulabiliriz ama parça halinde satarlar işe işiniz zor polis de izleme yapması için izin falan alması gerekiyor süreç biraz uzuyor ancak kamera kaydı var ise kim oldukları bulunduktan sonra işlemler hızlanır. Geçmiş olsun
Eyvallah hocam çok sağol. İnşallah parçalamazlar. Biz şuan Hatay'da değiliz. Sadece polislerden haber bekliyoruz. Ekstra bir çaba harcayacak halimiz kalmadı... Parça halinde satarlarsa anakartta Google hesabı var ve numarası var. Eğer adam iyi niyetliyse numarayı arar ve kimlerin elinden geçtiğini öğrenebiliriz inşallah. Telefon bulunmasa bile çalan iğrenç insanlara ceza verilsin de içimiz rahatlasın istiyorum artık... 😟 Vallahi parasında değilim zaten 2.700 e aldık 2 sene önce. 2700 ne ki... Benim zoruma giden bu pis insanların bu kadar rahat bir şekilde çalması , vicdanının yok olması...

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Eyvallah hocam çok sağol. İnşallah parçalamazlar. Biz şuan Hatay'da değiliz. Sadece polislerden haber bekliyoruz. Ekstra bir çaba harcayacak halimiz kalmadı... Parça halinde satarlarsa anakartta Google hesabı var ve numarası var. Eğer adam iyi niyetliyse numarayı arar ve kimlerin elinden geçtiğini öğrenebiliriz inşallah. Telefon bulunmasa bile çalan iğrenç insanlara ceza verilsin de içimiz rahatlasın istiyorum artık... 😟 Vallahi parasında değilim zaten 2.700 e aldık 2 sene önce. 2700 ne ki... Benim zoruma giden bu pis insanların bu kadar rahat bir şekilde çalması , vicdanının yok olması...
Vallahi ustam dediğim gibi burada olsaydınız ben yardımcı olurdum inşallah kamera kayıtları vardır da hemen bulursunuz telefonunuzu

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Vallahi ustam dediğim gibi burada olsaydınız ben yardımcı olurdum inşallah kamera kayıtları vardır da hemen bulursunuz telefonunuzu
İnşallah hocam inşallah . Var olun. Siz İskenderunda mısınız? Eğer İskenderunda iseniz size telefon modelini söyleyeyim siz de belki yolunuz düşerse İskenderun civarındaki telefonculara sorarsınız işte şöyle şöyle bir olay oldu diye. Ama sıkıntı şu ki bunlar bu işi daha önce çok defa yapmış, bu kesin. Ve ortak olduğu bir telefoncu vardır. Çaldığı telleri ona götürüyordur o da hallediyordur diye düşünüyorum. Böyle bir şey olsa da siz sıkıntıya girersiniz. O yüzden hiç girişmeyelim. Kamera kaydı olması için dua ediyorum başka da bir şey yapamıyoruz.
Tekrardan çok teşekkür ederim hocam Allah bin kere razı olsun. Hepiniz elleri öpülesi insanlarsınız. Bu tarz pis insanlarla karşılaştıktan sonra sizler bir nimetsiniz. 😌

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
İnşallah hocam inşallah . Var olun. Siz İskenderunda mısınız? Eğer İskenderunda iseniz size telefon modelini söyleyeyim siz de belki yolunuz düşerse İskenderun civarındaki telefonculara sorarsınız işte şöyle şöyle bir olay oldu diye. Ama sıkıntı şu ki bunlar bu işi daha önce çok defa yapmış, bu kesin. Ve ortak olduğu bir telefoncu vardır. Çaldığı telleri ona götürüyordur o da hallediyordur diye düşünüyorum. Böyle bir şey olsa da siz sıkıntıya girersiniz. O yüzden hiç girişmeyelim. Kamera kaydı olması için dua ediyorum başka da bir şey yapamıyoruz.
Tekrardan çok teşekkür ederim hocam Allah bin kere razı olsun. Hepiniz elleri öpülesi insanlarsınız. Bu tarz pis insanlarla karşılaştıktan sonra sizler bir nimetsiniz. 😌
Hocam ben Antakyadayom birçok telefoncu tanıdığım var Allah sizden de razı olsun inşallah bulunur telefonunuz

Oyla:
Üst Alt