Yardım telefondan soğuttu

amt007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahnmet
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
mi8 lite 128gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
mi 8 lite kullanicisiyi.telefonu severek aldim ve özellikleri cok iyi hos telefon fakat bu internet sorunu beni telefondan soguttu.eski telefonum sony mobil internette canavar gibiydi.mobil agi etkinlestirdiginde aninda baglanirdi, kopma olmazdi, hicbiryerde mobil ag sorunu yasamazdim.fakat bu telefonda wifiden mobil aga baglanmak zaman aliyor, sehrin göbeginde internettl kopuyor, kafasina gore net gidip geliyor bazen hic gelmiyor.bunun cozümü var mi yoksa bn bu güzelim teelfona veda mi etmem gerekiyor

EMREARD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EmreARD
Cihazım
Mİ5
Konular
56
Hocam mi8 lite güncelleme geldikten sonra özellikle ağ problemi yaşayanların sayısı arttı sorunu nasıl çözebilirsin hiç fikrim yok

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Bende de 6/128 mavi modeli var. 2 hattımda vodofone birisi çok eski diğeri ocak ayında aldım. Ankaranın en merkezi yerlerindeyim hiçbir kopma vs yaşamıyorum. Her iki hatta da net aldığımda hatların yerinide değiştirmeden sıkıntısız kullanıyorum. Burada bir arkadaş mobil ağ için bir video paylaşmıştı hattın az çektiği noktalarda o ayarları yapıyorum bence bir deneyebilirsin...
o dediğiniz yerde ve evde/işyerinde speedtest ile internet hızınızı ölçtünüzmü
Ayrıca ben ist Avcılar da Lg G5 telefon ile bazen 3-4 mbps hızı zor görüyorum
Ve ayrıca LG G5 telefonda Turkcell hattımı taktigimda vowifi aktif oluyor , Vodafone hat taktigimda deaktif oluyor
Vodafone MH ni aradığımda LG G5 telefona vowifi vermediklerini söylüyor
Hadi buyrun burdan yakın
Demek istediğim her cihaz Vodafone ve Telekom ile çok sağlıklı çalışmıyor.

Oyla:

okjklm13

Like a Boss..
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper Kasap
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Mühendis
Konular
5
Bende global aldım (kutusunda global yazıyor) ama aynı ağ sorunu bende de var. Nefesimi tuttum pie bekliyorum.

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
dün 1 adet note 6 pro sattım. alan kişi köyde kullanacak eski samsung cihazının 3g çektiği yerde note 6 pro edge hızında internet almış. speedtest değerleri düşük pingde çok yüksekti. sim kartın yerini değiştirdi şuan sorun olmadığını söylüyor. ama malesef hafıza kartını çıkarmak zorunda kaldı. kendim ise mi 8 lite kullanıyorum Türkiye cihazı global. eski cihazlarımla internete girebildiğim yerlerde (kapalı alanlar) bu cihazda sıkıntı yaşıyorum. bence xiaomi lerde sadece mi 8 lite a özgü bir sorun değil bu yaşanan sıkıntı.

Oyla:

Ka-bar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bugra
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0
Mi 8 Lite düzelmez hem yazılım hemde donanımsal fabrikadan bozuk bir telefon tescillerim her yolu denedim olmadı, wi-fi gec bağlanıyor bazen film izliyorum pubg atıyorum bir bakmışım intenet koptu. 4.5G özelliğini geçtim 2G bağlanmıyor google açılmıyor. Güncelleme yapmadan öncede vardı sonra da. Siz direk güncelleme yaptığınız için görmemişsiniz. Verdim lanet olsun diyerek zaten garantide yok desek yeridir, gittim samsung Türkiye garantili resmi satışı olan bir cihaz aldım Allaha çok şükür telefon gördük. Snapdragonuda batsın metal kasasida typecde şarjıda. Kafam rahat. Sıfır telefon almışım yok rom ne öğren onu at, garanti dışı kalsın, yok ne yap. Ne güzel İstanbul. Bir daha tövbe. Ne söylecek şikayet edecek bir yer var, ne garanti var mail atıyorsun çinden cevap yok. Yok güncelleme gelecek diye hergin site site gez. Boyle birşey var mı ya. Boyle mağdur olduğum başka bir teklonoji markası gormedim ben.

Oyla:

okjklm13

Like a Boss..
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper Kasap
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Mühendis
Konular
5
Ka-bar yorumunu okuduktan sonra profilindeki miui sever tagını görünce bi gülme geldi :)

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Telefonunuza bir Turkcell yada Türk Telekom hattı takarak kullanın. Yine aynı problemleri yaşarsanız haklılığınız kanıtlanır.Xiaomi nin bir çok cihazında 800 band desteği olmadığı için Vodafone şebekesinde sıkıntı çıkabiliyor.
Turk tekekomda VoLTE yok

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Turk tekekomda VoLTE yok
Faturalı hatlarda cihazınız volte uyumluysa otomatik olarak o destek veriliyor. Volte değil, HD+ olarak tanımlanıyor ve ikisinde de 4.5 üzerinden görüşme yapılıyor. Yani görüşme kalitesi aynı. Zira volte de HD ses teknolojisi olan voice over LTE nin kısaltmasıdır.
Link:

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Faturalı hatlarda cihazınız volte uyumluysa otomatik olarak o destek veriliyor. Volte değil, HD+ olarak tanımlanıyor ve ikisinde de 4.5 üzerinden görüşme yapılıyor. Yani görüşme kalitesi aynı. Zira volte de HD ses teknolojisi olan voice over LTE nin kısaltmasıdır.
Link:
Hocam şimdi test ettim eskiden volte çalışmıyordu sıkıntıları vardı şimdi volte aktif iken olmayan ile konuşabiliyorum fakat volte'den volte'ye deneme yapamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link:
Birde Türk Telekom destekleyen telefonlara desteklemiyor diye yazıyor.

Oyla:

Hakanerdem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi 8 lite
Konular
0
Merhabalar arkadaşlar bende dün mi 8 lite aldim bağlantı problemi yasiyordum nette yazan herşeyi denedim telefonuda geri vermek istemedim muhteşem olduğu için uğraşmalarım sonucunda bağlantı sorununu cozdum telefon bilgileri bir şekilde manuel yaptığım apn ayarını bozuyordu mevcut olan MMS apn'sine girip kisimlari bu şekilde değiştirdim
Ad. vodafone İnternet
Apn. internet
Kullanıcı adi. Vodafone
Şifre. Vodafone
Kimlik doğrulama. Pap
Tasiyici. Belirtilmedi hariç diger bütün seçenekleri işaretleyin şuan muhteşem bir bağlantı hızı var

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt