Yardım telefondan soğuttu

amt007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahnmet
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
mi8 lite 128gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
mi 8 lite kullanicisiyi.telefonu severek aldim ve özellikleri cok iyi hos telefon fakat bu internet sorunu beni telefondan soguttu.eski telefonum sony mobil internette canavar gibiydi.mobil agi etkinlestirdiginde aninda baglanirdi, kopma olmazdi, hicbiryerde mobil ag sorunu yasamazdim.fakat bu telefonda wifiden mobil aga baglanmak zaman aliyor, sehrin göbeginde internettl kopuyor, kafasina gore net gidip geliyor bazen hic gelmiyor.bunun cozümü var mi yoksa bn bu güzelim teelfona veda mi etmem gerekiyor

amt007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahnmet
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Bende de 6/128 mavi modeli var. 2 hattımda vodofone birisi çok eski diğeri ocak ayında aldım. Ankaranın en merkezi yerlerindeyim hiçbir kopma vs yaşamıyorum. Her iki hatta da net aldığımda hatların yerinide değiştirmeden sıkıntısız kullanıyorum. Burada bir arkadaş mobil ağ için bir video paylaşmıştı hattın az çektiği noktalarda o ayarları yapıyorum bence bir deneyebilirsin...
yaptım dostum herşeyi denedim.o videodakileri de uyguladım.olmuyor.çöp telefon.
Bende de 6/128 mavi modeli var. 2 hattımda vodofone birisi çok eski diğeri ocak ayında aldım. Ankaranın en merkezi yerlerindeyim hiçbir kopma vs yaşamıyorum. Her iki hatta da net aldığımda hatların yerinide değiştirmeden sıkıntısız kullanıyorum. Burada bir arkadaş mobil ağ için bir video paylaşmıştı hattın az çektiği noktalarda o ayarları yapıyorum bence bir deneyebilirsin...
denedim kardesim malesef sorun devam ediyor

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
yaptım dostum herşeyi denedim.o videodakileri de uyguladım.olmuyor.çöp telefon.

denedim kardesim malesef sorun devam ediyor

Garanti varsa eğer, servise göndermeni tavsiye ederim, bu sorun ile telefonu kullanmak, SAR değerinden önce kanser eder insanı, Allah korusun. :(

Oyla:

serkanege

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan EGE
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Hiçbir sonuç alamadıysanız birde rom değiştirip deneyin bence

Oyla:

amt007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahnmet
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Garanti varsa eğer, servise göndermeni tavsiye ederim, bu sorun ile telefonu kullanmak, SAR değerinden önce kanser eder insanı, Allah korusun. :(
garantiden de birsey cikmiyormus sanırım.sifirlayip geri gönderiyorlarmis.guncelleme de duzelmezse kullanilmaz malesef telefon.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
garantiden de birsey cikmiyormus sanırım.sifirlayip geri gönderiyorlarmis.guncelleme de duzelmezse kullanilmaz malesef telefon.
Bir sorun varsa ve telefon kullanılmıyorsa veya sorunlar ile cebelleşiyorsan garanti bu gibi durumlar için var, serviste bekleme süresini göze alarak gönder bence, oradan geldikten sonra diyebilirsin ancak, bir şey çıkmıyormuş diye... Garantili telefon servise gitmeden öyle ya da böyle çözüm yoluna nasıl girilecek? Eğer çözüm çıkmazsa, ikinci aşamaya geçersin, bahsetmiş olduğun sorunlar ile telefon kullanılmaz...

Oyla:

amt007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahnmet
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Bir sorun varsa ve telefon kullanılmıyorsa veya sorunlar ile cebelleşiyorsan garanti bu gibi durumlar için var, serviste bekleme süresini göze alarak gönder bence, oradan geldikten sonra diyebilirsin ancak, bir şey çıkmıyormuş diye... Garantili telefon servise gitmeden öyle ya da böyle çözüm yoluna nasıl girilecek? Eğer çözüm çıkmazsa, ikinci aşamaya geçersin, bahsetmiş olduğun sorunlar ile telefon kullanılmaz...
forumda bir arkadas yazmis. garantide sifirlayip gönderiyorlar diye.o yüzden birsey yapmiyolar dedim.ama dediginiz gibi yine de gonderme de fayda var.denemek lazım

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
forumda bir arkadas yazmis. garantide sifirlayip gönderiyorlar diye.o yüzden birsey yapmiyolar dedim.ama dediginiz gibi yine de gonderme de fayda var.denemek lazım
Servisten çözüm çıkmazsa, Hakem Heyetine başvurma hakkınız olur, bu yüzden sürecin başlaması için, garantili telefonların öncelikle sorunları sebebiyle servise gönderilmesi ilk şart... ;)

Oyla:

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
bende vodafone arkadaşlar. ama bu sorun telefondan kaynakli bence. sehrin göbeğinde vodafone hatli arkadalarla ayni ortamdayiz herkesin tel canavar gibi internete giriyor.bnmki kopuyor.ara sıra kafasına göre gelse de bu defa net cok yavas. her türlü internet ayarlarini denedim.kaç defa vodafone müsteru hizmetleriyle kavga ettim.vodafone bulundugun mevkiyi özel inceleme ye aldı hicbir sekme sorunu gormediler.çunkü sehrin göbegindeyim evdeki diger Vodafone telefonlar cok iyi cekiyor.bu arada 4g ve hat full çekiyor gösteriyor.full cektigi halde net kopuyor. Bence Xiaomi pişmanlıktır. hatla bit ilgisi yok.atsan atılmaz sarsan satılmaz. sorunlu telefonu kim alır.alsalarda bn çekiyor sorunsuz deyip yalan atıp satamam zaten. düsmanima bile tavsiye etmem bu telefonu artık tamamen soğudum.yazık verilen paralara.bu sorun cogu kiside var. xiaomi baş belası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boşa dememisler ucuz etin yahnisinin tadi olmaz diye. bu da öyle :) bu telefonu almak isteyip foruma araştırmak icin gelen arkadaslar eger mesajimi okuyorsaniz.Sakın !!!! almayin mi8 lite.(diger modelleri bilmedigimden yorum yapamam) mi8 lite dan uzak durun.cok buyyk bir pişmanlık

GLOBAL Versiyon alın diye boşuna söylemiyoruz. ALIRKEN ÖZELLİKLE ÜRÜNÜN KUTUSUNDA GLOBAL VERSİON YAZISINA DİKKAT EDİN :) Global Version yazanlarda bu sorunlar yaşanmaz.

Oyla:

amt007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahnmet
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
GLOBAL Versiyon alın diye boşuna söylemiyoruz. ALIRKEN ÖZELLİKLE ÜRÜNÜN KUTUSUNDA GLOBAL VERSİON YAZISINA DİKKAT EDİN :) Global Version yazanlarda bu sorunlar yaşanmaz.
benim telde global zaten.bende özellikle global aldim malesef global oldugu halde var

Oyla:

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Hocam global global diye tutturduğunuz ürünlerde aynı. Mi 6, Mi mix 2, mi 8 lite , mi 8 bunları kullandım hepside sonradan global yüklenmiş cihazlardı. Bir tane bile sorun yaşamadım. Global dediğiniz cihazlarda tüm donanım olarak aynı ama yazılım değişik ve bu yazılım zaten değiştiriliyor. Yanlışım varsa düzeltim hocam.

Oyla:
Üst Alt