Yardım telefondan soğuttu

amt007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahnmet
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
mi8 lite 128gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
mi 8 lite kullanicisiyi.telefonu severek aldim ve özellikleri cok iyi hos telefon fakat bu internet sorunu beni telefondan soguttu.eski telefonum sony mobil internette canavar gibiydi.mobil agi etkinlestirdiginde aninda baglanirdi, kopma olmazdi, hicbiryerde mobil ag sorunu yasamazdim.fakat bu telefonda wifiden mobil aga baglanmak zaman aliyor, sehrin göbeginde internettl kopuyor, kafasina gore net gidip geliyor bazen hic gelmiyor.bunun cozümü var mi yoksa bn bu güzelim teelfona veda mi etmem gerekiyor

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Operatörünüzden kaynaklı bir sorun olabilir. Vodafone' mu kullanıyorsunuz?

Oyla:

Bllckr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi6
Konular
1
Kopmalar konusunda bilgim yok ama hocam geliştirici seçeneklerinde mobil ağı arkada aktif tutacak ve açtığınız an bağlayacak bir ayar var onu bir deneyebilirsiniz hızlı bağlanma için.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Bu mi8 lite tam olmadi galiba cok sikayet var.
Rom falan degistirin umarim duzelir

Oyla:

Muharrem5896

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muharrem
Cihazım
Mia2
Konular
8
Operatörünüzden kaynaklı bir sorun olabilir. Vodafone' mu kullanıyorsunuz?
Vodafone bende sorun yaşıyorum internet Yavaş ve arada ses gitmeleri cihaz mia2 ama one room da aynı sorun lar vardı miui geçtim yine ayni sorunlar varya

Oyla:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Vodafone bende sorun yaşıyorum internet Yavaş ve arada ses gitmeleri cihaz mia2 ama one room da aynı sorun lar vardı miui geçtim yine ayni sorunlar varya
Xiaomi kullananlar için Vodafone pişmanlıktır Operatörünüzü değiştirin derim.

Oyla:

amt007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahnmet
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende vodafone arkadaşlar. ama bu sorun telefondan kaynakli bence. sehrin göbeğinde vodafone hatli arkadalarla ayni ortamdayiz herkesin tel canavar gibi internete giriyor.bnmki kopuyor.ara sıra kafasına göre gelse de bu defa net cok yavas. her türlü internet ayarlarini denedim.kaç defa vodafone müsteru hizmetleriyle kavga ettim.vodafone bulundugun mevkiyi özel inceleme ye aldı hicbir sekme sorunu gormediler.çunkü sehrin göbegindeyim evdeki diger Vodafone telefonlar cok iyi cekiyor.bu arada 4g ve hat full çekiyor gösteriyor.full cektigi halde net kopuyor. Bence Xiaomi pişmanlıktır. hatla bit ilgisi yok.atsan atılmaz sarsan satılmaz. sorunlu telefonu kim alır.alsalarda bn çekiyor sorunsuz deyip yalan atıp satamam zaten. düsmanima bile tavsiye etmem bu telefonu artık tamamen soğudum.yazık verilen paralara.bu sorun cogu kiside var. xiaomi baş belası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boşa dememisler ucuz etin yahnisinin tadi olmaz diye. bu da öyle :) bu telefonu almak isteyip foruma araştırmak icin gelen arkadaslar eger mesajimi okuyorsaniz.Sakın !!!! almayin mi8 lite.(diger modelleri bilmedigimden yorum yapamam) mi8 lite dan uzak durun.cok buyyk bir pişmanlık

Oyla:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
bende vodafone arkadaşlar. ama bu sorun telefondan kaynakli bence. sehrin göbeğinde vodafone hatli arkadalarla ayni ortamdayiz herkesin tel canavar gibi internete giriyor.bnmki kopuyor.ara sıra kafasına göre gelse de bu defa net cok yavas. her türlü internet ayarlarini denedim.kaç defa vodafone müsteru hizmetleriyle kavga ettim.vodafone bulundugun mevkiyi özel inceleme ye aldı hicbir sekme sorunu gormediler.çunkü sehrin göbegindeyim evdeki diger Vodafone telefonlar cok iyi cekiyor.bu arada 4g ve hat full çekiyor gösteriyor.full cektigi halde net kopuyor. Bence Xiaomi pişmanlıktır. hatla bit ilgisi yok.atsan atılmaz sarsan satılmaz. sorunlu telefonu kim alır.alsalarda bn çekiyor sorunsuz deyip yalan atıp satamam zaten. düsmanima bile tavsiye etmem bu telefonu artık tamamen soğudum.yazık verilen paralara.bu sorun cogu kiside var. xiaomi baş belası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boşa dememisler ucuz etin yahnisinin tadi olmaz diye. bu da öyle :) bu telefonu almak isteyip foruma araştırmak icin gelen arkadaslar eger mesajimi okuyorsaniz.Sakın !!!! almayin mi8 lite.(diger modelleri bilmedigimden yorum yapamam) mi8 lite dan uzak durun.cok buyyk bir pişmanlık
Telefonunuza bir Turkcell yada Türk Telekom hattı takarak kullanın. Yine aynı problemleri yaşarsanız haklılığınız kanıtlanır.Xiaomi nin bir çok cihazında 800 band desteği olmadığı için Vodafone şebekesinde sıkıntı çıkabiliyor.

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Bende de 6/128 mavi modeli var. 2 hattımda vodofone birisi çok eski diğeri ocak ayında aldım. Ankaranın en merkezi yerlerindeyim hiçbir kopma vs yaşamıyorum. Her iki hatta da net aldığımda hatların yerinide değiştirmeden sıkıntısız kullanıyorum. Burada bir arkadaş mobil ağ için bir video paylaşmıştı hattın az çektiği noktalarda o ayarları yapıyorum bence bir deneyebilirsin...

Oyla:
Üst Alt