Yardım Telefondaki verileri kaydedip sıfırlama

TennGbRaam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Selim
Cihazım
redmi ote 9 pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi Note 9 pro telefonum var.Bu telefondaki verileri pcye aktarıp sıfırlamak istiyorum.Sonra tekrar telefona aktarmak istiyorum.Yardımcı olabilcek varmı?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Redmi Note 9 pro telefonum var.Bu telefondaki verileri pcye aktarıp sıfırlamak istiyorum.Sonra bu verileri sıfırlamadan sonra tekrar telefona aktarmak istiyorum.Yardımcı olabilcek varmı?
Hocam o dediğiniz root veya twrp olmadan olmaz anca mı cloud ile alabildiğiniz kadar yedeği alabilir sıfırlama ardından geri kurarsınız veriler gelmez tabiki dahili depolamdaki tüm klasörleri pc ye aktarın mi cloud ile tüm herşeyin yedeğini alın birde mi pc suite uygulamasını deneyebilirsiniz yedekleme özelliği var programın başka yapacak bişey yok

Oyla:

TennGbRaam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Selim
Cihazım
redmi ote 9 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o dediğiniz root veya twrp olmadan olmaz anca mı cloud ile alabildiğiniz kadar yedeği alabilir sıfırlama ardından geri kurarsınız veriler gelmez tabiki dahili depolamdaki tüm klasörleri pc ye aktarın mi cloud ile tüm herşeyin yedeğini alın birde mi pc suite uygulamasını deneyebilirsiniz yedekleme özelliği var programın başka yapacak bişey yok
Anladım hocam notlarım,galerim,kişilerimi yedeklesem yeter büyük ihtimalle.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Anladım hocam notlarım,galerim,kişilerimi yedeklesem yeter büyük ihtimalle.
Notlar galeri ve kişiler mi clouda yedeklenebiliyor zaten hocam veya
ayarlar/cihazım/yedekle ve geri yükle kısmına girip mobil cihazı seçin yedeklenmesini istediğiniz uygulamaları istediğiniz gibi seçin ve yedekleye basın işlem tamamlandıktan sonra dosya yöneticisine girip MIUI klasörünün içerisine girin orada backup klasörü olucak o klasörü bilgisayara kopyalayıp telefonu sıfırlayın.
Sıfırladıktan sonra backup dosyasını bilgisayardan telefona aynı yere yani MIUI klasörü içine kopyalayın yedekle ve geri yükle kısmına tekrar girip mobil cihazı seçin yukarıda geri yükle yazar oraya tıklayın yüklenmesini istediklerinizi seçip geri yükleye basın.

Oyla:
Üst Alt