Soru Telefon tavsiyesi

Bucketheadland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5 AI
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Ios 10
Telefon Modeli
Iphone 5c
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar ben şuan iphone 5 c kullanmaktayım. 2015 yılından beri sorunsuz kullandım gayet sağlammış iyi dayandı. Telefonla çok işim olmaz,oyun nadiren oynarım,fotoğraf neredeyse hiç ilgilenmediğim bir alan,o yüzden internette ve forumlarda alışveriş sitelerinde,youtube veya film izleme siteleride olabilir,bu tarz yerlerde gezerken kullanacağım bi telefon arıyorum. Yani hızlı ve uzun ömürlü(hem şarj hemde teknik ve donanımsal olarak)beni servis servis gezdirmesin tek temennim bu. Bütçem düşük olduğundan dolayıda xiaomi ye yöneldim. Bütçem maksimum 1300 TL olabilir daha yukarısına çıkamam. Bu fiyatlarada xiaomi redmi note 5 ai,note 6 pro,mi6x buldum. Sizlerden ricam hangisi benim ihtiyaçlarımı karşılar nitelikteyse onu önermeniz,artıları ve eksilerini de anlatabilirseniz minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler,iyi günler herkese.

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
200 daha ekleyip mi8 se alabilirsiniz. Sahibindende letgoda 1500 lira civarı 0 satılıyor. Ben aldım kesinlikle değer. (Garantili 2500 TL, garantisiz 1500 :) )

Oyla:

Bucketheadland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5 AI
Konular
9
bucketheadland aklın varsa note 5 alma bizim arkadaş aldı annesine verdi se aldı 1300 gaymeye 6x al

Valla fiyatları 200 er lira arttıkça daha iyisine gidiyor,bu murat 131 bakarken abi 10 daha koy şunu al diye diye bmw bakmaya benziyor biraz haha :D keşke durumum olsa daha çıkabilsem. Garanti olayına çok takılmıyorum,az buçuk rom twrp olaylarını anlayıp yapabilirim zaten donanımsal bi problem olmadıktan sonra sorun yok benim için. Mi 8se ben para biriktiresiye düşse ona da yönelebilirim ama elimde para kalsın dersem note 5 veya 6x arasındayım.

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Valla fiyatları 200 er lira arttıkça daha iyisine gidiyor,bu murat 131 bakarken abi 10 daha koy şunu al diye diye bmw bakmaya benziyor biraz haha :D keşke durumum olsa daha çıkabilsem. Garanti olayına çok takılmıyorum,az buçuk rom twrp olaylarını anlayıp yapabilirim zaten donanımsal bi problem olmadıktan sonra sorun yok benim için. Mi 8se ben para biriktiresiye düşse ona da yönelebilirim ama elimde para kalsın dersem note 5 veya 6x arasındayım.
note 5 ile 6x arasındaysan 6x al eğer 1500 gaymeye çıkarsan se mis telelfon daha yeni elime aldım

Oyla:

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
1300 lira bandına denk getirirseniz mi max 2 fazlasıyla işinizi görecektir. Skorpi hocam daha iyi bilir tabi ki telefonun olayını

Oyla:

Bucketheadland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5 AI
Konular
9
1300 lira bandına denk getirirseniz mi max 2 fazlasıyla işinizi görecektir. Skorpi hocam daha iyi bilir tabi ki telefonun olayını
hocam o düşman başına,kafa yarar ekran çok büyük geldi bana cebime sığmaz hemde 2. el almam gerekir sanırım o fiyata,çok bulaşmak istemiyorum ikinci ele

Oyla:
Üst Alt