Soru Telefon tavsiyesi

Bucketheadland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5 AI
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Ios 10
Telefon Modeli
Iphone 5c
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar ben şuan iphone 5 c kullanmaktayım. 2015 yılından beri sorunsuz kullandım gayet sağlammış iyi dayandı. Telefonla çok işim olmaz,oyun nadiren oynarım,fotoğraf neredeyse hiç ilgilenmediğim bir alan,o yüzden internette ve forumlarda alışveriş sitelerinde,youtube veya film izleme siteleride olabilir,bu tarz yerlerde gezerken kullanacağım bi telefon arıyorum. Yani hızlı ve uzun ömürlü(hem şarj hemde teknik ve donanımsal olarak)beni servis servis gezdirmesin tek temennim bu. Bütçem düşük olduğundan dolayıda xiaomi ye yöneldim. Bütçem maksimum 1300 TL olabilir daha yukarısına çıkamam. Bu fiyatlarada xiaomi redmi note 5 ai,note 6 pro,mi6x buldum. Sizlerden ricam hangisi benim ihtiyaçlarımı karşılar nitelikteyse onu önermeniz,artıları ve eksilerini de anlatabilirseniz minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler,iyi günler herkese.

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
mi a2 veya redmi note 6 pro tavsiye ederim. Ben mi a2 kullanıyorum herkes kamerasını çok beğeniyor ben de beğeniyorum ancak miui arayüzünü de arıyorum bu sebeple mi 6x bulursan al derim ama bildiğim kadarıyla ithalatçı garantili mi 6x satılmıyor sonuç olarak mi a2 veya redmi note 6 pro tavsiye ediyorum.

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Performans olarak ne gibi artıları var acaba note 5 ile kıyaslayınca?
Hiçbir farkı yok. Çentikli istiyorsanız note6 çentiksiz istiyorsanız note5. Ben ikisi arasında kalsam note 5 tercih ederdim.
Ayrıca note6nın yazılımsal sorunları var diye biliyorum.

Oyla:

Bucketheadland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5 AI
Konular
9
Hiçbir farkı yok. Çentikli istiyorsanız note6 çentiksiz istiyorsanız note5. Ben ikisi arasında kalsam note 5 tercih ederdim.
Ayrıca note6nın yazılımsal sorunları var diye biliyorum.

Anladım hocam sağolun. Ayrıca cevap veren herkese teşekkür ederim,sanırım bütçemi korumak ve genel olarak olumlu geri bildirimlerden dolayı note 5 alacağım,umarım hayırlısı olur herkese iyi forumlar diliyorum

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
bucketheadland aklın varsa note 5 alma bizim arkadaş aldı annesine verdi se aldı 1300 gaymeye 6x al

Oyla:

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
İşinizi bence redmi go'da çözer hocam. Ama ben size mi max 2 önereceğim aliexpressten 1000 tlye vardı goldway adlı satıcıdan türkiyeden alırsanız 1800 civarlaeında alırsınız.

Oyla:
Üst Alt