Soru Telefon Tavsiyesi

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Hocam henüz pie güncellemesini almadı benim telefonum android Q yu alir mi bilemem. Benimki 4 64 versiyonu dedigim gibi performans olarak hicbir sikintisi yok ama 128gb hafiza icin ust modeli alinabilir size kalmis.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parmak izi acik yuz tanima kapali bende. Miui versiyonunuz nedir 10.2 kararli mi?
Evet 10.2.2.0 kararlı global. Benim yüz tanıma, kaldırınca ekran uyandırma vs açık ama bu kadar fark ettireceğinide sanmıyorum bunların. Tamamen kader kısmet işi sanırım :D

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Evet 10.2.2.0 kararlı global. Benim yüz tanıma, kaldırınca ekran uyandırma vs açık ama bu kadar fark ettireceğinide sanmıyorum bunların. Tamamen kader kısmet işi sanırım :D
Batarya kalibrasyonu da bozulmuş olabilir.

DonVito

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Bu ramlerle bi alakası olabilir mi ki. Benim 6/128
Olabilir hocam. Aslinda sizinki normal bence. 15 sarjla 1 saat ekran suresi bence yeterli. Sonucta bataryasi ufak telefonun. Ayrica tasarruf modunun pek etkisini gormedim ilk aldigimda ben de acmistim bir sey degismedi pek. Senkronizasyonu kapatana kadar sizinkiyle ayni gidiyordu bataryam. Belki de siz ekran parlakligi yuksek olarak kullaniyorsunuz o yuzden de olabilir

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Batarya kalibrasyonu da bozulmuş olabilir.
Daha 1 aylık cihaz valla bilmiyorum. Biraz zaman geçsin tekrar Samsung yolu gibi gözüküyor :)

Olabilir hocam. Aslinda sizinki normal bence. 15 sarjla 1 saat ekran suresi bence yeterli. Sonucta bataryasi ufak telefonun. Ayrica tasarruf modunun pek etkisini gormedim ilk aldigimda ben de acmistim bir sey degismedi pek. Senkronizasyonu kapatana kadar sizinkiyle ayni gidiyordu bataryam. Belki de siz ekran parlakligi yuksek olarak kullaniyorsunuz o yuzden de olabilir
Yok hocam otomatikte çoğu zaman zaten ofisteyim. Normal olabilir fakat aynı cihazla siz çok çok farklı zamanlar alıyosunuz ve birbirine hiç yakın değil :)

DonVito

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Umarım iki büyük güncelleme görür telefon. Şu anda tek sorum bu kaldı sanırım. Onun dışında cihazı almaya çok yakınım.

Ramlerle alakalı olduğunu sanmıyorum.

Ben miui surumunu bile yeni guncelledim guncelleme yapinca telefona bir sey olacak gibi hissediyorum nedense

Üst Alt