- Adım
- -
- Cihazım
- Xiaomi 14 Ultra
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 76
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir tek az önceki değerli hocamdan batarya hakkında kötü bir yorum duydum. Onun dışında herkes cihazın bataryasını beğeniyor. Ben de düşük parlaklıkta kullanırım ve pek oyun oynamam. Benim aklıma bir iki şey daha takıldı. Cevaplarsanız çok sevinirim.
1) Bu cihaz Miui sitesinde diğer Mi8 modelleriyle birlikte gösteriliyor ancak iki sürüm güncellemesi alır mı ? Yani Android Q'yu da görür müyüz ?
2) Bu cihazın 4/64 versiyonu ile 6/128 versiyonu arasında çok bir fark var mıdır ?
Teşekkürler.
1) Bu cihaz Miui sitesinde diğer Mi8 modelleriyle birlikte gösteriliyor ancak iki sürüm güncellemesi alır mı ? Yani Android Q'yu da görür müyüz ?
2) Bu cihazın 4/64 versiyonu ile 6/128 versiyonu arasında çok bir fark var mıdır ?
Teşekkürler.
Bir ay önce ben de mi 8 lite aldım. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu fiyata böyle bir telefon bulmanız sanirim imkansiz. Telefonun kastıgını görmedim henuz, her turlu oyunu da yuksek ayarlarda oynatiyor. Gorunus ve ekran olarak da çok şık, ekrani begenmeyen arkadas neden begenmedi anlayamadim. Miui arayuzu de ayrica bir avantaj. Kötü olan ozellikleri ise kamerasi dusuk isikta kotu evet. Ben g4ten gectim belki de ondan dolayi cok kotu geldi bana. Video kalitesi de oldukca dusuk. Ses kaydedicisi de pek iyi degil. Ayrica kulaklik girisi olmadigi icin kutudan cikan ara kablo sikinti cikarabiliyor. Şarj konusuna gelince 100 şarj ile 9 saat ekran aliyorum. 1-2 saat oyun oynuyorum, 2 saatten fazla Youtube de video izliyorum. Dusuk parlaklikta kullaniyorum belki de ondandir ama ekran parlakligi gayet yeterli.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.