Hocam poco x3 pro icin ekran suresi icin sunu diyebilirimHocam babam telefonu kullanırsa bir akşam 2 saat Youtube üzerinde dolaşacağı için performanslı cihaz aramıyorum. Kendime alsam direk 9T Pro alacağım da telefonu bozulunca aciliyeti var babamın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GM'nin sadece 9 Pro'su iyi bence hocam.
X3 Pro'ya da bakayım hocam, listeye aldım. Ekran sürelerini öğreneyim onun da.
Hocam sadece Youtube üzerinde dolaşacak birisi için yeterli o zaman X3. Peki X3 alırken dikkat etmem gereken bir durum var mı?Hocam poco x3 pro icin ekran suresi icin sunu diyebilirim
Bataryasi x3 nfc ile ayni oldugu halde islemcisi daha iyi bu yuzden agir islerde
Perf cok iyi olur ama pil ,ekran suresi icin ayni sey soz konusu degil
1- Redmi Note 9 Pro
2- Poco X3 NFC
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Alırken dikkat etmem gereken var mı hocalarım bir durum? Hint versiyonu sıkıntı yapar mı?Note 10 almanızı tavsiye etmem. IMEI işlemi şu an baya sıkıntılı. Hiç kayıt yapılamama ihtimali bile varmış (uğraşılıyor).
X3 bence güzel cihaz. Veya Note 9 Pro.
Hocam sadece Youtube üzerinde dolaşacak birisi için yeterli o zaman X3. Peki X3 alırken dikkat etmem gereken bir durum var mı?
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Alırken dikkat etmem gereken var mı hocalarım bir durum? Hint versiyonu sıkıntı yapar mı?
Hocam bilgim bu kadariyla sinirli o konularda eminimki baska hocalarimiz da tavsiyelirini esirgemezlerHocam sadece Youtube üzerinde dolaşacak birisi için yeterli o zaman X3. Peki X3 alırken dikkat etmem gereken bir durum var mı?
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Alırken dikkat etmem gereken var mı hocalarım bir durum? Hint versiyonu sıkıntı yapar mı?
Teşekkür ederim hocam.Hocam bilgim bu kadariyla sinirli o konularda eminimki baska hocalarimiz da tavsiyelirini esirgemezler
Simdiden alacaginiz telefon hayirli olsun
Hocam büyük olasılıkla Karaçay Teknoloji tarafından uzaktan alacağım da sorarım onlara da.Sıkıntı yaşatmaz, alabilirsiniz. Alırken kamera kısmına dikkat edin açıklık varmı yokmu bakın bir a4 kağıttan hallice bir kağıdı koparıp cihaz almaya giderken kamera kısmının sağ alt tarafından sokmaya çalışın eğer açıklık varsa kronik tozlu kamera olayı yaşayacaksınızdır, ekranına dikkat edin ve donanım testleri yaptırın bu dediğim 9 pro için kağıt olayı poco içinde ekran ve donanım testlerini ihmal etmeyin. Şimdiden hangi cihaz olursa olsun, hayırlı olsun hocam.
Teşekkür ederim hocam.
Hocam büyük olasılıkla Karaçay Teknoloji tarafından uzaktan alacağım da sorarım onlara da.
Soru - Karaçay Teknoloji hakkında bilgisi olan var mı?
Merhabalar arkadaşlar 3 senelik mi 5s kullanımından sonra artık telefonu değiştirmek istedim ve mi 9t almaya karar verdim. Sahibinden de en ucuz 6/128 Karaçay Teknoloji adlı Gaziantep te iş yapan bir firmada buldum. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı , güvenilir mi? Açıklama kısmında...forum.miuiturkiye.net
ultraasln5098, Şunu düşünmüştüm hocam? Fiyatı iyi mi sizce? NFC versiyonu değil ama.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir