siparişi verdim mi 6 henüz elime geçmedi. risk mi oldu, evet biraz risk oldu. amma denemek için de birçok sebebim vardı.
başka bir başlıkta az önce birisi şarj soketinde aldığı gibi olan temassızlıktan, gidip gelmeden dem vurmuş. böyle şeylerle karşılaşmak gerçekten çok can sıkıcı. üretim hatası diyelim.
miui arayüzüyle ilgili hiçbir tecrübem yok. deneyip göreceğiz, bakalım. amma eğer yazılım stabil olmazsa da çok can sıkıcı olabilir. ufak tefek şeyler olsa bile uzun sürede çözülemediğinde telefon kullanımını tatsız kılabiliyor yazılımsal hatalar. yazılım bu, bir telefonu vezir de eder rezil de.
amma miui 9 güncellemesinin yakın zamanda gelmesiyle birlikte varsa da büyük oranda stabil bir yazılım olacağını hissediyorum. şuan durum nasıl bilmiyorum amma internetteki araştırmalarımda arayüzde yüklenen uygulama ikonlarının çok çirkin görünen kutucuklar içinde çıktığını gördüm. tema ayarlarıyla oynayarak düzeltmek filan mümkünmüş amma iddialı olarak gelen bir telefonda böyle şeyler olmamalı.
son olarak, servis meselesiyle ilgili şunu söyleyeyim. telefon henüz elimde değil ancak siparişini verdim. tabii ki benim de kafamı kurcalayan bir konuydu bu. nihayetinde şöyle düşündüm, söz konusu olan telefon servisleri olunca yetkili servis de olsa ne kadar gerçek manada profesyonel, müşteri memnuniyeti odaklı, kullanıcının hakkını teslim eden bir hizmet sağlanıyor ki bir düşünün. kvk servis bakıyor birçoğuna, delta servis de ya da başka bir ithalatçı garantili serviste mağdur olmak ne kadar olasıysa yetkili serviste de mağdur olmak o kadar ihtimal dahilinde. abuk sabuk sebeplerden ötürü garanti dışı kalabiliyor cihazlar. kullanıcı günlerce telefonsuz bırakılabiliyor.
ya da ben htc m8 kullanıyorum ve yazılımla ilgili iki seneyi devirip garantisinin bitmesi üzerine htc sense arayüzünden kaynaklı olarak o kadar ilginç ve komik şeylerle karşılaştım ki htc müşteri iletişim merkezinde güya konuyu biliyor diye oturttukları kişilere anlatıyorum, iki üç tane sıradan yöntem söylüyorlar. telefon, mühendislik, bilgisayar işleriyle hiç alakasız işler yapan biri olmama rağmen tamamen merakımdan dolayı ben daha çok şey biliyorum yazılımla ilgili yardımcı olsun diye koydukları kişilerden.
sözün özü, apple ürünlerinin garantileri ve servis hizmeti başka elbette amma bu şartlar altında türkiye'de diğer firmalarda da bir telefon alıp yetkili serviste mağdur olmak ne kadar imkân dahilindeyse mi 6 alıp mağdur olmak ya da memnun olmak aynı bence.
önemli olan mi 6 cihazların ne kalitede üretildiği, ne oranda fabrika çıkışlı hatası olduğu vs. bunu da göreceğiz.