- Adım
- Emirhan
- Cihazım
- Zenfone GO
- Konular
- 5
Merhaba arkadaşlar, mevcut telefonumun(Asus ZenFone GO) artık ihtiyaçlarımı karşılamaması nedeniyle yeni bir telefon alacağım. Bütçem yaklaşık 1800tl aslında uzun zamandır aklımda Mi6 vardı ama kullanım şikayetleri beni biraz üzdü işte ne biliyim.. 800 bandı, arayüz sorunları takılmaları, kendini kapatıp açma gibi çoğu sorun görmeye başladım e tabii ülkemizde resmi bir muhattap olmadığı için biraz çekindim açıkçası. Şimdi size sorumdan önce telefon ihtiyacım acele değil onu belirtmek isterim ağustos un ortalarına doğru almayı düşünüyorum hem o zamana mi6 da biraz ucuzlar diye kurgulamıştım aklımda..
Okumaya üşenenler burdan başlayabilir Şimdi sizden istediğim bütçem doğrultusunda ne önerirsiniz bekleyip mi6 sorunlarını ve güncellemelerinimi gözliyim yoksa 1800tl bandında başka telefon tavsiyeleriniz var mı? Telefondan başlıca beklentilerim güzel kamera, iyi depolama, otg desteği(flash bellek okuması yani), akıcı kullanım, uzun giden batarya.. pek oyun oynadığımı söyleyemem ama performansta isterim biraz tabi..
Okumaya üşenenler burdan başlayabilir Şimdi sizden istediğim bütçem doğrultusunda ne önerirsiniz bekleyip mi6 sorunlarını ve güncellemelerinimi gözliyim yoksa 1800tl bandında başka telefon tavsiyeleriniz var mı? Telefondan başlıca beklentilerim güzel kamera, iyi depolama, otg desteği(flash bellek okuması yani), akıcı kullanım, uzun giden batarya.. pek oyun oynadığımı söyleyemem ama performansta isterim biraz tabi..