Yardım Telefon Tavsiyesi Lazım

cilgin89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cilgin89
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda telefon alacağım. Ama şu modeller arasında kaldım : ZTE Axon 7 , ZTE Nubia Z11, OnePlus 3, Lenovo ZUK Z2 Pro , LeEco Le Max 2 , Xiaomi Mi 5. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Oneplus'da yabana atılamaz tabi. Fakat biraz şekli şemali kenarı bırakarak konuşmak gerekir. Oneplus3 bazı yönleriyle mi5'in önüne geçiyor olabilir fakat bunlarda yeni bir cihaz olmasından kaynaklanıyor diyebilirim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabi ki Oneplus ama ben gene de dış materyal ve fiziksel görünüm olarakta Mi 5 beğeniyorum :) donanım olarak zaten 6 gm ram 4 gm ram 3 gm ram bu tarz telefonlarda 2 gb ram bile yeterli ki normalde ama cazip gelen kısımlar faklı İnsanların beklentileri farklı RAM vs ghz dışında CAT değeri wirelass ağ bandı 800 MHZ 1300 MHZ bandları falan filan :)

Oyla:

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Tabi ki Oneplus ama ben gene de dış materyal ve fiziksel görünüm olarakta Mi 5 beğeniyorum :) donanım olarak zaten 6 gm ram 4 gm ram 3 gm ram bu tarz telefonlarda 2 gb ram bile yeterli ki normalde ama cazip gelen kısımlar faklı İnsanların beklentileri farklı RAM vs ghz dışında CAT değeri wirelass ağ bandı 800 MHZ 1300 MHZ bandları falan filan :)
Bu şekilde düşünüyorsan, ki en mantıklısı da bu. Öyleyse tercihin mi5 olmalı bence.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Eğer pasaport kaydı imkanınız varsa Oneplus 3, imei tamiri yaptıracaksanız mi5. Oneplus 3 ün çin ve avrupa sürümleri farklı, çin sürümünde mi5 gibi 800mhz bandı yok.

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
Eğer pasaport kaydı imkanınız varsa Oneplus 3, imei tamiri yaptıracaksanız mi5. Oneplus 3 ün çin ve avrupa sürümleri farklı, çin sürümünde mi5 gibi 800mhz bandı yok.
Hocam sizin bilgi birikimleriniz benden daha iyidir forumdan biliyırum ama izlediğim videolar ve bence ben metal kasayı sevmediğim için özellikle ekran amoled sevmiyorum bu yüzden pek sevemedim Oneplus ı ben kamera ve video testlerine çok baktım bu arada Amerika da kuzenim oturuyor Utah da oneplus almış kız arkadaşın da Mi 5 varmış pişman olmuş demeyim de keşke Mi 5 alsaydım bende diyodu bana hem büyük diyor hemde sevemedim bir türlü bu arada Avrupa sürümü oneplusu

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam sizin bilgi birikimleriniz benden daha iyidir forumdan biliyırum ama izlediğim videolar ve bence ben metal kasayı sevmediğim için özellikle ekran amoled sevmiyorum bu yüzden pek sevemedim Oneplus ı ben kamera ve video testlerine çok baktım bu arada Amerika da kuzenim oturuyor Utah da oneplus almış kız arkadaşın da Mi 5 varmış pişman olmuş demeyim de keşke Mi 5 alsaydım bende diyodu bana hem büyük diyor hemde sevemedim bir türlü bu arada Avrupa sürümü oneplusu
Elbette zevk meselesi herşey.

Redmi Note 3 Snapdragon cihazımdan gönderildi

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
Elbette zevk meselesi herşey.

Redmi Note 3 Snapdragon cihazımdan gönderildi
Hocam ben mesela cihaz almaya karar verdim ya Mi 5 pro dedim ya da Oneplus 3 dedim googla girdim ekran boyutlarını elimde nasıl durur kullanım şıklığı hjerşeyi düşünerek ölçerek biçerek baktım Mi 5 pro siparişi verdim valla :) bilmiyorum bana göre aralarında özellikle arka dış kısımda çok fark var bana göre tabi ki

Oyla:

ysfcanoztecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Can
Cihazım
Gm Discovery
Konular
4
bende telefon alacağım baya bir araştırıyorum, hiç xiaomi kullanmadım beğeniyorum telefonu fakat bozulursa vs falan neler yapılabılır bu konuda bir fikrim yok, şuan zenfone 3 ve mi5 arasında kaldım..

Oyla:

cilgin89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cilgin89
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Oyla:

cilgin89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cilgin89
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Peki telefonlarda donanımsal sorun çıkınca, parça bulmada ve getirtmede sorun yaşar mıyım? bu saydığım modeller içinde

Oyla:

Soner Yakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi9t
Meslek
Belirsiz
Konular
36
Çinden sipariş verilebiliyor ama donanımda kolay kolay sıkıntı çıkmaz yazılımda çıksa bile bir şekilde hal edilir

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt