Soru Telefon tavsiyesi 2800Tl.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Ben mi yanlis yere bakiyorum acaba :/ mi8 icin rom var mi suan? Kamera performansi en iyi olan rom'a gecsem yeter. Bu arada mi8 alirsam, umarım bl kilidi unlock sekilde bulurum. 15 gun bekleyemem valla

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var mı yok mu bilemiyorum ben hala mi5 teyim ama var olduğunu umuyorum :) Yakın zamanda yeni telefonunu duyurmanı bekliyorum hocam :) selametle

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

samederdeger

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 3
Konular
5
oneplus 5t olabilir aslında.ben mi note 3 kullanıyorum 1300 e aldım şuan 1900 tl civarında.ne bataryada ne kamerada yüzümü kara çıkarmadı hiç.daha kaliteli kamerası olan elbette vardır.3500 mah batarya ile 7-8 saat ekran süresi alınıyor.Karar sizin,ha bu arada oreo çıktı fakat developer sürümünde hala.

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Ben de kendimi sık cihaz değiştirir sanıyordum yalnız değilmişim bu arada Mi Note 3 ilk cihazıma kızım el koydu kendisindeki redmi yi iki kere ekran kırdı --SEFA-- kardeşime gittim sonunda bana telefon verirmisin dedim tesadüf Mi note3 masada aldım çıktım 20 dk da :D yine kısmet olursa ona gideceğim de çeşitleri bekliyorum :)

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Ben de kendimi sık cihaz değiştirir sanıyordum yalnız değilmişim bu arada Mi Note 3 ilk cihazıma kızım el koydu kendisindeki redmi yi iki kere ekran kırdı --SEFA-- kardeşime gittim sonunda bana telefon verirmisin dedim tesadüf Mi note3 masada aldım çıktım 20 dk da :D yine kısmet olursa ona gideceğim de çeşitleri bekliyorum :)
2014'den beri 9 cihaz hocam :)

one plus 6 düşündünüz mü hiç? veya mi8e geçmeyi düşünüyor musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oneplus 5t olabilir aslında.ben mi note 3 kullanıyorum 1300 e aldım şuan 1900 tl civarında.ne bataryada ne kamerada yüzümü kara çıkarmadı hiç.daha kaliteli kamerası olan elbette vardır.3500 mah batarya ile 7-8 saat ekran süresi alınıyor.Karar sizin,ha bu arada oreo çıktı fakat developer sürümünde hala.
öneriniz için teşekkürler hocam fakat listemde 6 varken 5t eklemek mantıklı değil :)

Son düzenleme:

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
2014'den beri 9 cihaz hocam :)

one plus 6 düşündünüz mü hiç? veya mi8e geçmeyi düşünüyor musunuz
Ben yazmayım bence :D OnePlus 6T beklerim sanırım artık. mi 8 düşündüm lakin video ses sorunu bir türlü düzelmedi .Benim olmaz sa olmazım hafıza kartı o da son çıkan cihazların neredeyse genelinde yok. Samsung hariç tabi bir de HTC sanırım

beklemedeyim hala aslında tek telefon olmuyor iş ile özel hattı ayırmam lazım benim için çok önemli

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Ben yazmayım bence :D OnePlus 6T beklerim sanırım artık. mi 8 düşündüm lakin video ses sorunu bir türlü düzelmedi .Benim olmaz sa olmazım hafıza kartı o da son çıkan cihazların neredeyse genelinde yok. Samsung hariç tabi bir de HTC sanırım

beklemedeyim hala aslında tek telefon olmuyor iş ile özel hattı ayırmam lazım benim için çok önemli
global rom veya custom romlarla düzeltilemez mi sizce hocam perofrmans.

ben kararımı verdim, one plus 6 alacağım hayırlısıyla. Huawei cihazımda inşallah bir gün düzelirse onu satacağım. One plus 6 için açtım kollarımı bekliyorum :)
son 16 gün :)

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
global rom veya custom romlarla düzeltilemez mi sizce hocam perofrmans.

ben kararımı verdim, one plus 6 alacağım hayırlısıyla. Huawei cihazımda inşallah bir gün düzelirse onu satacağım. One plus 6 için açtım kollarımı bekliyorum :)
son 16 gün :)
Sanmıyorum geliştirici de dahi global foruma yazan var mi 8 ses ve video sorunu düzelecek gibi değil tabi kişinin bakış açısına göre isteğe göre göz ardı eden de var.

OnePlus 6 mutlaka 128GB almanı tavsiye ederim hafıza kartı olsa 64GB al derim ama dolmaz dediğin kapasite o şu bu derken çat doluyor. şimdiden hayırlı olsun

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Sanmıyorum geliştirici de dahi global foruma yazan var mi 8 ses ve video sorunu düzelecek gibi değil tabi kişinin bakış açısına göre isteğe göre göz ardı eden de var.

OnePlus 6 mutlaka 128GB almanı tavsiye ederim hafıza kartı olsa 64GB al derim ama dolmaz dediğin kapasite o şu bu derken çat doluyor. şimdiden hayırlı olsun
Butceyi zorluyor hocam biraz 128.

4 gb'lik muzik arsivim var. 2 sene 32 gb mi5 kullandim. Cok zor durumda kaldigimi hatirlamiyorum ama kaldigimda muzikleri silerim diye dusunuyorum... tabi bu sefer uzun kullanacağim icin belkide butceyi arttiririm.

Tesekkur ederim degerli yorumlariniz icin hocam.

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Butceyi zorluyor hocam biraz 128.

4 gb'lik muzik arsivim var. 2 sene 32 gb mi5 kullandim. Cok zor durumda kaldigimi hatirlamiyorum ama kaldigimda muzikleri silerim diye dusunuyorum... tabi bu sefer uzun kullanacağim icin belkide butceyi arttiririm.

Tesekkur ederim degerli yorumlariniz icin hocam.

Rica ederim değerli arkadaşım şimdiden iyi günlerde kullanın. Darısı başıma bir cihazı sorunsuz 6 aydan fazla kullanayım artık :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Benim neden bu konuya dahil olmadığımı hiç merak eden olmadı mı acaba?:(shake~~Idea~~wasntme~~
Sadece izliyorum ve gülmekten başka bir şey gelmiyor elimden.....haha--:Dhaha--:Dhaha--:Dhaha--:Dhaha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Üst Alt