Note 8 değil, note 7fe de değil note 4 )Galiba Samsung'u kastediyor hocam
Çentikli telefonları görsel olarak itici bulduğum için bana cazip gelmiyorlar. Fakat dediğiniz gibi oneplus ister 6 olsun isterse de 5 modelleri, kamera konusunda hayli iyi. Xiaomi düşük ışıktaki yetersizliğini bir türlü düzeltmedi. Bu durum mı 8 de bile net olarak kendini hissettiriyor. Benim gibi mı 6 kullananlar MIUI 10 güncellemesini aldıktan sonra mı 8 e geçmeyi düşünürler mı orası şüpheli...Note 8 değil, note 7fe de değil note 4 )
Suan hala one plus 6 ile mi8 arasinda kararsizim. One plus kamera ve videoda daha basarili fakat saf android arayuzu aşırı sıkıcı geliyor bana
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam haklısınız... One plus birazcik daha pahalı, mi8 suan 2650ye bulunabilirken one plus 6 en dusuk 2900tl..Çentikli telefonları görsel olarak itici bulduğum için bana cazip gelmiyorlar. Fakat dediğiniz gibi oneplus ister 6 olsun isterse de 5 modelleri, kamera konusunda hayli iyi. Xiaomi düşük ışıktaki yetersizliğini bir türlü düzeltmedi. Bu durum mı 8 de bile net olarak kendini hissettiriyor. Benim gibi mı 6 kullananlar MIUI 10 güncellemesini aldıktan sonra mı 8 e geçmeyi düşünürler mı orası şüpheli...
Bu son olacak olmak zorundaHocam telefonda istikrarı sağlayamadın bi
Bu son olacak olmak zorunda
Var ol hocam )Bugün mate 10 pro mıncıkladım ve aklıma sen geldin hocam
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var ol hocam )
Seytan diyor ki, git mate 10 al. 2200tlye var sahibindende. Alayını gömer diye dusunuyorum, ama insan farklilik istiyor
Ben mi yanlis yere bakiyorum acaba :/ mi8 icin rom var mi suan? Kamera performansi en iyi olan rom'a gecsem yeter. Bu arada mi8 alirsam, umarım bl kilidi unlock sekilde bulurum. 15 gun bekleyemem vallaE tabiki haklısınız siz de mi8 almayı düşünüyorsan eğer rom'lara bakmaya başla hocam stock romda duracağını hiç sanmıyorum
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi