Yardım Telefon tamamen kitlendi

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global v11.0.6.0
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar öncelikle merabalar yardım lazım,
sistem başlangıcı hatasını alınca telefona yeni rom kurmayı denedim, normalde mi10 9.6.27 vardı sitedeki mi6 telefon için en son çıkan stabil v11.0.6.0 kurdum.
kurulumda sıkıntı olmadı miflash programı yardımıyla temiz kurulum yaptım.
Ancak telefon açılışında numaranızla telefon ilişkilidir diyip benden mi hesabı şifresi istiyor, şifreyi girmem için wifi açmam lazım ama wifi açılmıyor
Kısaca telefon başlangıç ekranında kitlenip kaldı.
Wipe data yapıp bi kaç kez yeniden girmeyi denedim, başka ülkeler başka diller seçtim olmadı
Şu an telefondan tek yapabildiğim reboot ekranını açabilmek veya wipe data yı açabilmek

yarına düzeltmem lazım iş için kullanıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
hocam destekleriniz sağolun, mübarek ramazan günü çektiğim sıkıntıya bak.
bu arada az önce verilen twrp flash ı indirdim telefona kuramadı. bootloader kilidi açık telefon açılırken altta açık kilit logosu çıkıyor ama olmadı
Hocam aynı sorunu yaşamış ve hayatim zehir olmuştu yeminle telefonlarimiz elimiz ayağımız durumunuzu çok iyi anlıyorum, benim 1 cihaz çöp oldu böyle servis bile yapamadi ama korkutmasin bu durum sizi benim cihaz tamamen söndü sizde bir sorun göremiyorum cihaz açılıyor recovery falan giriyor burdaki aile uyelerimizinde yardimiyla halledersiniz hallolacakda emin olun, hallolmayacak bir durumu yok sizin durumun korkmayın denilen herseyi yapin ama bu esnada bu dalginlik moral bozukluğu ile flashlama yaparken lock secenegine aman hocam cok dikkat et, 3 sefer 5 sefer clean all bas emin ol, dalipda lock seçme bu dalginlikla

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Çünkü sürüm düşürmeye çalışıyorsunuz. Üstelik bootloader kilidi açık telefonunuzun. Daha en başta verdiğim twrp konusu ile yapsanız belki şimdiye açılmıştı. Eğer duruyorsa ilk romu tekrar yükleyin
hocam destekleriniz sağolun, mübarek ramazan günü çektiğim sıkıntıya bak.
bu arada az önce verilen twrp flash ı indirdim telefona kuramadı. bootloader kilidi açık telefon açılırken altta açık kilit logosu çıkıyor ama olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az önce flash yaparken clean and lock ı seçtim. şimdi ne halt yiyecem

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Çünkü sürüm düşürmeye çalışıyorsunuz. Üstelik bootloader kilidi açık telefonunuzun. Daha en başta verdiğim twrp konusu ile yapsanız belki şimdiye açılmıştı. Eğer duruyorsa ilk romu tekrar yükleyin
hocam valla clean and lock seçildi yanlışlıkla
şimdi ne yapcaz

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
hocam valla clean and lock seçildi yanlışlıkla
şimdi ne yapcaz
Gözünü seviyim yapma ya benim duruma geleceksin bu dalginlikla sinir bozulan durumla yanlış yapmaniz an meseleseydi birseyi ya, ne durumda cihaz peki suanda? Uyardim o kadar ya birde :(

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
.tgz uzantılı olan V11 romu tekrar yükleyin.
hocam başka rom yüklenmiyor zaten, varolan romda da hep aynı ekrandayız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gözünü seviyim yapma ya benim duruma geleceksin bu dalginlikla sinir bozulan durumla yanlış yapmaniz an meseleseydi birseyi ya, ne durumda cihaz peki suanda? Uyardim o kadar ya birde :(
cihaz aynı resimleri attığım ekranda duruyor, sürekli wipe data yapıp yeniden açıyorum belki bişeyler olur diye

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Mi flash tool ile yüklüyorsunuz sanırım. Bi de aynı programın farklı sürümü ile. V11 romu tekrar yükleyin. Şu an tek sorun bağlantı problemi. Zaten o çözülür ise kilit açma filan kolay iş

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Mi flash tool ile yüklüyorsunuz sanırım. Bi de aynı programın farklı sürümü ile. V11 romu tekrar yükleyin. Şu an tek sorun bağlantı problemi. Zaten o çözülür ise kilit açma filan kolay iş
onu da deneyim hocam

Oyla:
Üst Alt