Yardım Telefon tamamen kitlendi

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global v11.0.6.0
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar öncelikle merabalar yardım lazım,
sistem başlangıcı hatasını alınca telefona yeni rom kurmayı denedim, normalde mi10 9.6.27 vardı sitedeki mi6 telefon için en son çıkan stabil v11.0.6.0 kurdum.
kurulumda sıkıntı olmadı miflash programı yardımıyla temiz kurulum yaptım.
Ancak telefon açılışında numaranızla telefon ilişkilidir diyip benden mi hesabı şifresi istiyor, şifreyi girmem için wifi açmam lazım ama wifi açılmıyor
Kısaca telefon başlangıç ekranında kitlenip kaldı.
Wipe data yapıp bi kaç kez yeniden girmeyi denedim, başka ülkeler başka diller seçtim olmadı
Şu an telefondan tek yapabildiğim reboot ekranını açabilmek veya wipe data yı açabilmek

yarına düzeltmem lazım iş için kullanıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
45
Böyle girişte sim kartını tanıyıp tanimamasi demek tek kullanımlik şifre alması demek değil. sim karti tanirsa mobil veriyi acar şifre ekranında tanimazsa açmaz. yâni bu yöntem olmaz
Öğrendiğim iyi oldu hocam.Madem kendisi kendi hesabıyla açamıyor forumda yönetici olup 250 lira karşılığında kilidi kaldıran yönetici vardı iş ona kaldı demek eğer kendi hesabıyla açamazsa.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Öğrendiğim iyi oldu hocam.Madem kendisi kendi hesabıyla açamıyor forumda yönetici olup 250 lira karşılığında kilidi kaldıran yönetici vardı iş ona kaldı demek eğer kendi hesabıyla açamazsa.
onu biliyorum fakat bu durumun onunla İlgisi yok. Yanlışlıkla bl kilidi kapanmış cihazlar için yada mi hesabinin sifresini unutmus kisiler icin o. konuyu açan arkadaşın tek problemi yüklediği romun wifisinin bozuk olması. düzgün çalışan bir rom bulduğunda telefonunu açacak. çünkü hem sifresini biliyor hem de bl kilidi açık. yâni korkacak bir durum yok

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Uzanti tgz yapmayacaksiniz siz sanırım recovery rom falan indiriyorsunuz? Fastboot rom indireceksiniz dosya direk tgz uzantılı ztn, winrarda 5.71 ve uzeri bir sürüm kurun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tgz uzanti rom yaklaşık 2.3 gb ila 3.50 gb vs arasi değişir
fastboot rom indirdim hepsini hocam. açıklama yapan arkadaş uzantıyı değiştirince klasöre dönüşüyor yazmış lakin öyle de oldu

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
fastboot rom indirdim hepsini hocam. açıklama yapan arkadaş uzantıyı değiştirince klasöre dönüşüyor yazmış lakin öyle de oldu
O sekil sorun oluşabiliyor işte hocam uzanti falan değiştirme gerek olmadan winrar 5.71 ve uzeri bi sürüm kurun eski winrari silin önce sonra indirdiginiz dosyayi klasöre çıkart demeniz sağlıklı, daha önce dediginiz olayla ben sorun yasamistim şahsen

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Ayrica herseyi indiriyoruz falanda inşallah flash aracında cihazınız port olmadan normal görünüyordur

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
dosya boyutu 2.4gb Global 10.0.2.0 fastboot rom yazan bi siteden indirdim, gz uzantılı
Hadi dostum herseyi yap dediklerimizi, la yaticam valla sorun benim sorunum gibi oldu ben bile kafaya taktım arkadaş ne durumda kim bilir :) yatamadim arkadaş yeminle :)

Oyla:

mjromeo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi2a, Mi6
Konular
15
Hadi dostum herseyi yap dediklerimizi, la yaticam valla sorun benim sorunum gibi oldu ben bile kafaya taktım arkadaş ne durumda kim bilir :) yatamadim arkadaş yeminle :)
hocam destekleriniz sağolun, mübarek ramazan günü çektiğim sıkıntıya bak.
bu arada az önce verilen twrp flash ı indirdim telefona kuramadı. bootloader kilidi açık telefon açılırken altta açık kilit logosu çıkıyor ama olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az önce flash yaparken clean and lock ı seçtim. şimdi ne halt yiyecem

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt