- Adım
- Guven
- Cihazım
- Redmi K60
- Konular
- 36
.....
Bu durumunuzu bence bir psikolog ile konuşmalısınız. Bu tarz sağlıkla ilgili konuların yeri teknoloji forumları değil. Ailenize, yada güvendiğiniz bir büyüğünüze bu durumdan bahsetmeniz ve bu konu daha da abartı bir hal almadan destek almanızı tavsiye ederim.Merhaba çok yardımınıza ihtiyacım var... Telefon takıntım var evet yanlış duymadınız psikolojimi bozdu artık yaz ayından beri telefonumda ne zaman bana uygun olmayan şeyler yapsam telefonu sıfırlama isteği geliyor sıfırlamayınca sanki birisi telefonun bir ayarlarını kurcalayıp o yaptığım şeyleri LOG ekranı gibi görebilecek gibi... Yaz ayından beridir her hafta belki telefonumu sıfırlıyorum... mesela bununla birlikte gmailimi de degistiriyorum sürekli sanki gmailime de kayıt oldu yaptığım şey.. En basitinden oynadığım oyun!!! Telefonda yaptığım şeyler oynadığım oyunun sistemine kaydolur diye psikolojim bozuldu. Bu gün tekrar bir şeyler yaptım ve telefonumu sıfırlayacak durumda değilim!!! Her şeyimi siliyorum sanki sıfırlamiş gibi ama sanki google log sayfası gibi her yaptığımı kayıt ediyor gibi hissediyorum yardım edin bıktım hayatım zindan oldu şuan mesela bu yazıyı bile xiaomi log sayfasında varmış gibi sanki birisi telefonumun ana kartlarını sistemini alıp benim ne yaptigimi gorebilcek gibi... Mesela dedim ki amaaaan bisver furkan deli olacaksın kim boyle dusunur sonrada beynim diyor ki hadi diyelim yeni gmail acip sifirdan basladin ee yeni telefon alirsan eger yine ayni gmaili yazarmisin yeni tleefonu da eski telefon gibi mi yapixaksin yeni gmail acman gerek aha burda yine hersey cop oluyor
VPN açabilir bu kadar korkulacak bişey yokki.Arkadaşlar bence yanlış anladınız...
Konuyu açan arkadaşımızın endişesi hesapları, şifreleri, gizliliği vs. değil telefonda izlediği "uygun olmayan" videolardan birilerinin haberdar olması