Soru telefon takıntım psikolojimi bozdu

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Merhaba çok yardımınıza ihtiyacım var... Telefon takıntım var evet yanlış duymadınız psikolojimi bozdu artık yaz ayından beri telefonumda ne zaman bana uygun olmayan şeyler yapsam telefonu sıfırlama isteği geliyor sıfırlamayınca sanki birisi telefonun bir ayarlarını kurcalayıp o yaptığım şeyleri LOG ekranı gibi görebilecek gibi... Yaz ayından beridir her hafta belki telefonumu sıfırlıyorum... mesela bununla birlikte gmailimi de degistiriyorum sürekli sanki gmailime de kayıt oldu yaptığım şey.. En basitinden oynadığım oyun!!! Telefonda yaptığım şeyler oynadığım oyunun sistemine kaydolur diye psikolojim bozuldu. Bu gün tekrar bir şeyler yaptım ve telefonumu sıfırlayacak durumda değilim!!! Her şeyimi siliyorum sanki sıfırlamiş gibi ama sanki google log sayfası gibi her yaptığımı kayıt ediyor gibi hissediyorum yardım edin bıktım hayatım zindan oldu şuan mesela bu yazıyı bile xiaomi log sayfasında varmış gibi sanki birisi telefonumun ana kartlarını sistemini alıp benim ne yaptigimi gorebilcek gibi... Mesela dedim ki amaaaan bisver furkan deli olacaksın kim boyle dusunur sonrada beynim diyor ki hadi diyelim yeni gmail acip sifirdan basladin ee yeni telefon alirsan eger yine ayni gmaili yazarmisin yeni tleefonu da eski telefon gibi mi yapixaksin yeni gmail acman gerek aha burda yine hersey cop oluyor
Bu durumunuzu bence bir psikolog ile konuşmalısınız. Bu tarz sağlıkla ilgili konuların yeri teknoloji forumları değil. Ailenize, yada güvendiğiniz bir büyüğünüze bu durumdan bahsetmeniz ve bu konu daha da abartı bir hal almadan destek almanızı tavsiye ederim.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Arkadaşlar bence yanlış anladınız...

Konuyu açan arkadaşımızın endişesi hesapları, şifreleri, gizliliği vs. değil telefonda izlediği "uygun olmayan" videolardan birilerinin haberdar olması :D

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Bu sorununza direkt kesin çözüm telefon kullanmayı kesmektir 😅

heisenberg.9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redminote10pro
Konular
6
Arkadaşlar bence yanlış anladınız...

Konuyu açan arkadaşımızın endişesi hesapları, şifreleri, gizliliği vs. değil telefonda izlediği "uygun olmayan" videolardan birilerinin haberdar olması :D
VPN açabilir bu kadar korkulacak bişey yokki.

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
sokakta yürürken bile ayak iziniz bi yerlerde gözükür

çok ünlü biri değilseniz sizin ayak izinizi kimse merak etmez

eğer çok ünlüyseniz ona göre yürürsünüz

ayak izi bırakmayan birşey yok

excytioum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tamerlan
Cihazım
11 Lite 5G NE
Konular
11
konuyu açan bu hesabıda telefonundan kaldırmış galiba :D en son perşembe 16:57'de görülmesi var

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
iphone gec.rom degistirme takintim vardi bazen gunde 2-3 rom degistirirdim .telefondan cok bikiyordum.iphone gectim telefonu sifirlamak bile istemiyorum useniyorum artik

Üst Alt