Yardım Telefon Suya Düştükten Sonra Sesli Dosyaları Oynatmıyor ve Ahize Mikrofon Hoparlörden Ses Gelmiyor

abdullah18

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.6.0 KARARLI
Telefon Modeli
MI 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar hepinize iyi günler, dün çocuğum telefonu suya attı, hemen gerekli kurutma işlemlerini yaptım. Telefonun işletiminde hiç bir sıkıntı yok, normal çalışıyor, gelin görün ki YouTube, İnstagram vs. gibi platformlarda videoaları sessizde iken oynatıyor ama sesi açınca video donuyor oynamıyor, aynı zamanda hiç bir şekilde hiç bir dosya formatı ve telefon görüşmesinde telefonun Ahizesi, Hoparlörü ve Mikrofonu çalışmıyor. Ses kartı gibi bişeyi var mı bu telefonların nasıl çözebilirim acaba bu sorunumu?

Teknoloji meraklisi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Helen
Cihazım
Samsung j2
Konular
0
Arkadaşlar hepinize iyi günler, dün çocuğum telefonu suya attı, hemen gerekli kurutma işlemlerini yaptım. Telefonun işletiminde hiç bir sıkıntı yok, normal çalışıyor, gelin görün ki YouTube, İnstagram vs. gibi platformlarda videoaları sessizde iken oynatıyor ama sesi açınca video donuyor oynamıyor, aynı zamanda hiç bir şekilde hiç bir dosya formatı ve telefon görüşmesinde telefonun Ahizesi, Hoparlörü ve Mikrofonu çalışmıyor. Ses kartı gibi bişeyi var mı bu telefonların nasıl çözebilirim acaba bu sorunumu?
Bugün basina geldi aynı prboblem bataryayı çıkarıp sac kurutma makinasi ile kuruttum bataryayi batarya takilan yerleri mikrofon giris yerini düzeldı şükür

Oyla:
Üst Alt