Tavsiye Telefon önerisi

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar .Uzun süredir xiomi marka telefon kullanan biri olarak,Redmi note 10 pro cihazımı sattım .Bir daha xiaomi ye bulaşmak istemiyorum.
Çok fazla bir bütcem yok en fazla 5 bin küsürlere çıkabilirim .
Amoled ekranlı maksimum 6 ve ya 8 gb ramli tel bakıyorum .Bana önerilerde bulunabilirmisiniz .Oppo reno 5 lite düşünüyordum ama hoparlörün aşırı kalitesiz oluşu ve kasanın plastik olması beni vazgeçirdi.Bu arada oyun oynayan biri değilim.Sosyal medya ,maç ve film izliyorum daha çok

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam oneplus serisi bakın bende bu seriden bı telefona geçmeyi
düşünüyorum

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Xiaomi istemiyorsanız Samsung M52 5G iş görebilir bu bütçe ile.
Oppo Reno 5 lite modeline göre çok daha iyi bir cihaz. İşlemci olarak Oppo Reno 5 lite ciddi anlamda kötü.

Samsung M52 5G'nin işlemcisi de üzmez.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Oppo reno 5 lite kardeşimde vardı sıfır alması ile satması 1 hafta sürmedi hocam kamera güzel ama oyun vs bakımından iyi değil cihaz ne yazık ki

UzunLafınKısası

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 10T
Konular
15
Hocam türkiye cihazı istiyorsanız M52 5G açık ara en iyisi.
Yurtdışı alabilirseniz oneplus 8 alabilirsiniz. Oneplus 8 in m52 5gden avantajı kamerada ois olmasıdır.
2. El S20Fe snapdragon da alabilirsiniz.
RENO 5 LİTE ALMAYIN

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Bende M52 5G öneririm. Bunun dışında One plus ailesi Android dünyasının en iyilerindendir.

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Samsung yeni modelleri üzmeyecektir, Xiaomi bende almam bir daha, problemlerden bıktık, mi10t pro mikrofonu bozuldu hışırtı yapıyor sesim de gitmiyor karşı tarafa, çözümü yok şu an mikrofonu değişmekte çözüm değil diyorlar,anakart problem oldu sanırım beklemedeyim, telefonu kullanamıyorum yani, Samsung a52s ,m52 5g , a53 bu cihazlara yönetebilirsiniz, s20 fe snapdragonlu da iyidir bütçe ve performans dostu, s21 fe şarzı biraz çabuk bitiyor denildi ekbilgi olsun istedim...

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung yeni modelleri üzmeyecektir, Xiaomi bende almam bir daha, problemlerden bıktık, mi10t pro mikrofonu bozuldu hışırtı yapıyor sesim de gitmiyor karşı tarafa, çözümü yok şu an mikrofonu değişmekte çözüm değil diyorlar,anakart problem oldu sanırım beklemedeyim, telefonu kullanamıyorum yani, Samsung a52s ,m52 5g , a53 bu cihazlara yönetebilirsiniz, s20 fe snapdragonlu da iyidir bütçe ve performans dostu, s21 fe şarzı biraz çabuk bitiyor denildi ekbilgi olsun istedim...
Tesekkurler kardeşim M52 5G de karar kıldım amazon üzerinden alıcam inşallah.Xiaomi telefonların berbat ve uyumsuz arayüzlerinden gına geldi artık bir daha asla bulaşmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam türkiye cihazı istiyorsanız M52 5G açık ara en iyisi.
Yurtdışı alabilirseniz oneplus 8 alabilirsiniz. Oneplus 8 in m52 5gden avantajı kamerada ois olmasıdır.
2. El S20Fe snapdragon da alabilirsiniz.
RENO 5 LİTE ALMAYIN
Tesekkur ederim hocam çok fazla yurt dısı tel kullandım .Sorun olunca başın çaresine kendin bakmak zorundasın az olsun ,öz olsun .Ülke şartları malum maalesef

elnina

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
21
Samsung a33 5g

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Tesekkurler kardeşim M52 5G de karar kıldım amazon üzerinden alıcam inşallah.Xiaomi telefonların berbat ve uyumsuz arayüzlerinden gına geldi artık bir daha asla bulaşmam.

Tesekkur ederim hocam çok fazla yurt dısı tel kullandım .Sorun olunca başın çaresine kendin bakmak zorundasın az olsun ,öz olsun .Ülke şartları malum maales52 5g beğendim geçenlerde 5bin TL 'di, dolar artınca listeyi de yükseltiyorlar anladığım,

Tesekkur ederim hocam çok fazla yurt dısı tel kullandım .Sorun olunca başın çaresine kendin bakmak zorundasın az olsun ,öz olsun .Ülke şartları malum maalesef
M52 5g tercihinizi beğendim açıkcası, geçenlerde daha uygundu 5bin TL'di, dolar artınca liste fiyatlarına da etki ediyor, ama talep artmasıda var Samsung'a ayrıca,fırsatı bulunca almak gerekir üçe beşe bakmadan... 👍 ama almadan önce araştırmanızı tavsiye ederim, benzer Samsung modellerle kamera kıyaslamalara da bakabilirsiniz, ayırca diğer yorumlara da bakabilirsiniz..

Üst Alt