Tavsiye Telefon önerisi

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
M52 5g tercihinizi beğendim açıkcası, geçenlerde daha uygundu 5bin TL'di, dolar artınca liste fiyatlarına da etki ediyor, ama talep artmasıda var Samsung'a ayrıca,fırsatı bulunca almak gerekir üçe beşe bakmadan... 👍 ama almadan önce araştırmanızı tavsiye ederim, benzer Samsung modellerle kamera kıyaslamalara da bakabilirsiniz, ayırca diğer yorumlara da bakabilirsiniz..
Hocam M52 nin kasasının komple plastik olması ve tek hoparlör olması biraz çekimser bırakıyor beni, ama Tr gerçekleri ortada 5 binlira gibi rakama ancak orta seviye telefon alınıyor .

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Hocam M52 nin kasasının komple plastik olması ve tek hoparlör olması biraz çekimser bırakıyor beni, ama Tr gerçekleri ortada 5 binlira gibi rakama ancak orta seviye telefon alınıyor .
Stereo hoparlör eksikliği maalesef kötü ancak büyük markalar maalesef orta seviye ürünlerde illaki bir yerden kırpıyor.
Ya ekran zayıf olur ya işlemci zayıf olur ya da kasa.
Samsung bu modelde sadece kasa ve hoparlör kısmından çalmış bence bu durum o kadar da kötü değil.
Plastik kasa o kadar da kötü değil aslında esneklik daha dayanıklıdır her zaman. Telefondan film izlerken müzik dinlerken kulaklık takarsanız o sorun ortadan kalkar.
Stereo hoparlör en çok PUBG, COD gibi oyunlar oynayan insanlara fayda sağlıyor aslında. Ses yönü inanılmaz fayda sağlıyor oyunlarda.

Mehmed_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
6
Stereo hoparlör eksikliği maalesef kötü ancak büyük markalar maalesef orta seviye ürünlerde illaki bir yerden kırpıyor.
Samsung bu modelde sadece kasa ve hoparlör kısmından çalmış bence bu durum o kadar da kötü değil.
Plastik kasa o kadar da kötü değil aslında esneklik daha dayanıklıdır her zaman. Telefondan film izlerken müzik dinlerken kulaklık takarsanız o sorun ortadan kalkar.
Stereo hoparlör en çok PUBG, COD gibi oyunlar oynayan insanlara fayda sağlıyor aslında. Ses yönü inanılmaz fayda sağlıyor oyunlarda.
Büyük ihtimal M52 alıcam hocam bu fiyat bandında ,bu özelliklerde başka ürün yok .Çok araştırdım ama her yol M52 modelini gösteriyor .

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Büyük ihtimal M52 alıcam hocam bu fiyat bandında ,bu özelliklerde başka ürün yok .Çok araştırdım ama her yol M52 modelini gösteriyor .
Samsung arada bir Xiaomi ile rekabet etmek için böyle şeyler yapıyor. Bir ara S20 FE'nin fiyatını orta seviye bandına çekmişti Xiaomi katliamı yapmıştı :)
Üstüne 2k ekleyecek bütçeniz yoksa düşünmeden alın derim. Dediğiniz gibi alternatif yok.

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Bu fiyata kaçmayan tek telefon olabilir... Tr şartlarında.. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda fayda sağlıyor derken kulaklıkla herhangi bir problem teşkil etmez sanırım, kulaklık sız oynarsan etki eder değil mi?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Bu fiyata kaçmayan tek telefon olabilir... Tr şartlarında.. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda fayda sağlıyor derken kulaklıkla herhangi bir problem teşkil etmez sanırım, kulaklık sız oynarsan etki eder değil mi?
Elbette öyle kulaklık ile oyun zor oluyor o açıdan.

Üst Alt