Sohbet Telefon Önerisi (Bütçe Sınırlaması Olmadan)

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Oneplus 8 pro hb'da satılıyordu 8.5k. Az önce baktım pro versiyon yok normal 8 var onun fiyatıda 9.5k. İlla android istiyorsan bence 8 pro'nun hb'da tekrar satışa çıkmasını bekle. Oneplus Türkiye garantili olarak satılıyor kaçak falan değil. Bu arada mi10 almaya yakınmışsınız kesinlikle önermiyorum miui hiç stabil değil. Doğru düzgün bildirim bile gelmiyor bazen.
Dediğiniz gibi, 3 ihtimal var. Sıksık fikrim değişiyor op8 daha hoş görünüyor note 20 ultra gibi köşeli agresif tasarımı, uzun vadeli android sürüm desteği ve daha iyi 3rd party developmentı... Bu ay sonuna kadar bekleyeceğim. Op8pro satışa sunulursa onu alacağım. Çıkmazsa normal 8i alacağım. Mi10 yedekte tutuyorum eğer op8 satışı kapanırsa diye. Op8t ye baktım ekim 14 te duyurusu mu ne yapılacakmış, onun gelmesi rahat 2 3 ay sürer diye bekliyorum

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
yaptığım birkaç araştırmayla hepsiburada sitesinde oneplus 8 modelinin iki farklı mağaza tarafından satıldığını gördüm. bunlardan biri "greenstore" ve diğeri " BSZ ELEKTRONİK GSM". sahiplerinin isimlerine baktığımda ise ALİ KEMAL YILDIRIM ve BARIŞ YILDIRIM olarak gözüküyor. greenstore hakkında bir şey bulamadım FAKAT BSZ ELEKTRONİK GSM hakkında bir çok şikayet var. Ayıplı mal satışından servis sıkıntısına kadar. Sadece bu iki mağazanın sahiplerinin soyisimlerinin aynı olması bile kuşku veriyor. şikayetvar sitesinde BSZ GSM in adına olanlara baktığımda ise dolandırılma durumu görüyorum.

kısaca şuan "resmi" olarak oneplus 8 serisi temin edilemiyor.yani ya yasal xiaomi türkiye garantili mi 10 alacağım, yada ne kadar güvenilir olduğu belli olmayan "TEKNOMEHMET","AHMET MARDIN TELEFON PAZARI","TURANGSM" vb. yerlerden alacağım.

şimdi bu cihazların imeileri sanmıyorum ki "kayıtlı" yasal olacak. malum atılan imei ile yasa dışı olacak ve 5g desteği olmayacak. cihazda donanımsal sorun olursa telefon elde kalacak. hiç bu riske girilmez.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Bu konuda katılmıyorum size. Mi 10 nun yurtdışı kayıtsız hali 5000 TL civarına bulunabiliyor. Garantili ve kayıtlı diye 9000 TL vermek ne kadar mantıklı acaba. Üzerine 1000 TL daha koyup ikinci bir mi 10 alabilirsiniz.(isterseniz kullanmayın yedek parça için köşede kalsın :)
Özellikle bu fiyat bandindaki cihazları yurtdışı almak çok mantıklı bir hareket şu piyasada
Ki yukarıda ismini saydığınız kişilerin hepsi fabrikasyon hatalara karşı garanti veriyorlar.

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Bu konuda katılmıyorum size. Mi 10 nun yurtdışı kayıtsız hali 5000 TL civarına bulunabiliyor. Garantili ve kayıtlı diye 9000 TL vermek ne kadar mantıklı acaba. Üzerine 1000 TL daha koyup ikinci bir mi 10 alabilirsiniz.(isterseniz kullanmayın yedek parça için köşede kalsın :)
Özellikle bu fiyat bandindaki cihazları yurtdışı almak çok mantıklı bir hareket şu piyasada
Ki yukarıda ismini saydığınız kişilerin hepsi fabrikasyon hatalara karşı garanti veriyorlar.
imei atılmış telefon almak hiç mantıklı değil. en azından telefonu yasal kanaldan alınca nereden aldığını biliyorsun. gidipte alırsan bu yerlerden içini açmış bile olabilirler. hiç belli olmaz. bir problem olduğunda en azından danışabileceğin bir yer, muhattabın elinde faturan oluyor. riske değmez.

Üst Alt