bootloader açıp root yapabilenler var ama s20 de böyle mi bilmiyorumSanpdragon rootlanmiyorki knox sayaci olsun? 2700 e s10e buldum 1 sene garantili faturalı nispeten ucuz herhalde rootlarim garantilik bir durum olmaz inş zaten ekran yanığı olsa kullanici hatasi der halbuki bir yazilimla pixelleri kaydirma ozelligi getirebilir (evo x romda var)
8t pro iptal oldu(çıkmıyor). 8 pro satışa çıkarmı belli değil. hepsiburada sayfaları kapanmış. amazonda 9800 civarında oneplus 8 satılıyor.Banko one plus 8 pro veya 8T pro çıkınca onu alırdım.
oneplus 8 ile mi 10 arasında kaldım açıkçası... fiyatlar birbirine yakın, oneplus 8in görünümü daha hoşuma gidiyor ama mi 10un da kamerası bataryası daha iyi, ekranıda bir tık daha büyük... ekim ayı sonuna doğru yine kontrol ederim, eğer satışa açılırsa oneplus 8 pro onu alırım.OnePlus öneririm. Tek hat sıkıntısıda olmuyor
kanser omak istemiyorum zil sesi için de bilgisayar kullanmazsın yani. her şeyi bilgisayara bağlı bir cihaz istemiyorum. para verip hapis hayatı neden yaşayayım apple cihazları ile android varkenIphone 11 serisi.
İnstagram'dan bir hikaye atın da anlarsınız hocamkanser omak istemiyorum zil sesi için de bilgisayar kullanmazsın yani. her şeyi bilgisayara bağlı bir cihaz istemiyorum. para verip hapis hayatı neden yaşayayım apple cihazları ile android varken
Performansı kalitesi üst seviye olabilir ama apple ekosistemi bana göre değil. Note 20 ultra hoş gözüküyor edge ekranı boxey stilinde güzel ama exynos 990 sd865 performansı veremiyor. Daha önce note 8 ve s9+ kullanmıştım. Güzel telefonlardı ama exynos ve mali sıkıntılı. Performansları düşük ve ısınma yapıyor. Youtube da baktığımda yine aynı durumun exynos 990 da yaşandığını gördüm. 90fps pubg oynuyor arkadaş ve sıcaklık 59 derecelerde seyrediyor. Snapdragon sevmemin ve istememin nedeni de bu. Hem performansı yüksek hem batarya ömrü bir iki tık daha iyi.İnstagram'dan bir hikaye atın da anlarsınız hocamArkadaşta 10 var, cihaz akıyor yani. Note serisi ya da Galaxy de bakabilirsiniz.
Hocam Mi 10 alacaksanız bari kayıtsız alın, 8600₺ Xiaomi için asla değmez.Performansı kalitesi üst seviye olabilir ama apple ekosistemi bana göre değil. Note 20 ultra hoş gözüküyor edge ekranı boxey stilinde güzel ama exynos 990 sd865 performansı veremiyor. Daha önce note 8 ve s9+ kullanmıştım. Güzel telefonlardı ama exynos ve mali sıkıntılı. Performansları düşük ve ısınma yapıyor. Youtube da baktığımda yine aynı durumun exynos 990 da yaşandığını gördüm. 90fps pubg oynuyor arkadaş ve sıcaklık 59 derecelerde seyrediyor. Snapdragon sevmemin ve istememin nedeni de bu. Hem performansı yüksek hem batarya ömrü bir iki tık daha iyi.
Ayrıca brick durumlarında snapdragon fixleme açısından daha basit. Şimdilik kararımı verdim. Mi 10 256gb 8600₺, oneplus 8 9800₺, eğer satışa tekrar sunulursa oneplus 8 pro. Ama önceliğim mi 10. Tamir ve servis açısından daha avantajlı ve 1 seferlik ekran değişimi de sağlıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 10 daha çok cezbediyor özellikler açısından. Parasının hakkını veriyor gibi. Servisi de sorun olmaz ama oneplus her ne kadar hepsiburada kanalından satış yapsada türkiye için pek güvenilir olarak gözükmüyor. Ağustos/haziran ayında satışa çukmış ama şuan hiçbir yerde resmi olarak satılmıyor...
O kadar para verip kayıtsız garantisiz telefon almak saçma. İleride bir şey olur donanımsal garantilik, bidaha boşuna mı para vereyim. Hadi telefon 2000 3000 olur alırsın kayıtsız ama bu paraya kayıtsız almak iyi bir fikir değil.Hocam Mi 10 alacaksanız bari kayıtsız alın, 8600₺ Xiaomi için asla değmez.