Soru Telefon modelim nedir

tulgacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note3 Pro
Meslek
Tarlasız çiftçi
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 8.2.9.99
Telefon Modeli
Redmi Note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar 8 ay önce bi cihaz aldım, sonradan farkettim ki iiimei si değiştirimiş. Velhasılkelam içerde imei badı var ve sorguladığımda XIAOMİ H3A kayıt bulunamadı yazıyor, anlaşılan yurtdışı. Yazılımda Redmi Note 3 yazıyor. Yalnız;

Cihazın bi ara mikrofonu bozuldu, mikrofon bordunu çatlatmışız ekranı çatlayınca ve söküp bakıp karşılaştırdığımda mikrofon bordunun Redmi note 3 pro ile uyuştuğunuz gördüm. Yurtiçinde alıp değiştirdiğimde flex soketi filanda sorunsuz uydu. O arada yurtdışındanda almıştım oda yeni geldi elimde kaldı boşta yedekte.

ANatutu 7 testinde burda 1 arkadaşında yazdığı gibi kaelerin yarısına geldiğinde takılıyor %0'da.. Antutu 5,7,1 testinde ise 52000 puan alıyor.

İşlemci Snapdragon, onu hem özelliğinde hem uygulamalarda görüyorum.

REM 2GB, ROM 16GB.

Ben Redmi note 3 ün yazılımının atılmış olabileceğini düşündüm.

Biyerde Redmi note 3 14.6cm, Redmi Note 3 Pro 14.9cm bilgisi buldum ama telin boyunuda ölçmedim, Redmi note 3 pro az daha büyük yani.

Telefonun modeli sizce nedir.

Redmi Note 3 Pro'mu yoksa Redmi Note 3 (Snapdragonmu)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-02-15-16-43-21-339_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-02-15-16-43-21-339_com.android.settings.png
    127,4 KB · Görüntüleme: 34

tulgacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note3 Pro
Meslek
Tarlasız çiftçi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Antutu ve CPUZ da Redmi Note 3 yazıyor. Yalnız Cpuz'da şöyle bir bilgi var. Boyut olarak 15.0cm, Release Date ise 2015/11/01.

epey'de Redmi note pro için çıkış tarihi 2015, redmi note 3 SD için 2016 yazıyor. İmei sorguda da H3A yazdığına göre ozaman bu cihaz Redmi note 3 pro. Belkide iimei için yazılım atarken redmi note 3 yazılımı attılar. Yada redmi note pro ve redmi note 3 aynı yazılıı kullanıyor. Redmi note 3 pro kullananlarda yazılım durumu nasıl acaba? yada uygulamalarda ne yazıyor.

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabır
Cihazım
R
Konular
65
Redmi Note 3 Pro ile Redmi Note 3 işlemcileri aynı değil. Birisi Mediatek diğeri Snapdragon. İşlemciler uymadığı için Redmi Note 3 Pro yazılımı atamazlar cihaza. Atsalarda cihaz açılmaz.

Oyla:

tulgacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note3 Pro
Meslek
Tarlasız çiftçi
Konular
2
epey de redmi note pro için
Redmi Note 3 Pro ile Redmi Note 3 işlemcileri aynı değil. Birisi Mediatek diğeri Snapdragon. İşlemciler uymadığı için Redmi Note 3 Pro yazılımı atamazlar cihaza. Atsalarda cihaz açılmaz.

Hangisi mediatek hangisi Snapdragon peki

Oyla:

tulgacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note3 Pro
Meslek
Tarlasız çiftçi
Konular
2
Valla sürüm olan 8.2.9.99 u googla da yazdığım zaman heryerde Note 3 Pro olarak çıkıyor, aldığım usb borduda note 3 pronun olduğuna göre demekki cihaz Note 3 pro. Bide antutu 7 sürümünde cihazın skorunu alabilseydik belli ederdi kendini. 100.000 puan alması lazım gördüğüm kadarı ile ama antutuda karelerde hata veriyor note 3 ler.

Oyla:
Üst Alt