- Adım
- Caner
- Cihazım
- Redmi Note3 Pro
- Meslek
- Tarlasız çiftçi
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 8.2.9.99
- Telefon Modeli
- Redmi Note 3
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaşlar 8 ay önce bi cihaz aldım, sonradan farkettim ki iiimei si değiştirimiş. Velhasılkelam içerde imei badı var ve sorguladığımda XIAOMİ H3A kayıt bulunamadı yazıyor, anlaşılan yurtdışı. Yazılımda Redmi Note 3 yazıyor. Yalnız;
Cihazın bi ara mikrofonu bozuldu, mikrofon bordunu çatlatmışız ekranı çatlayınca ve söküp bakıp karşılaştırdığımda mikrofon bordunun Redmi note 3 pro ile uyuştuğunuz gördüm. Yurtiçinde alıp değiştirdiğimde flex soketi filanda sorunsuz uydu. O arada yurtdışındanda almıştım oda yeni geldi elimde kaldı boşta yedekte.
ANatutu 7 testinde burda 1 arkadaşında yazdığı gibi kaelerin yarısına geldiğinde takılıyor %0'da.. Antutu 5,7,1 testinde ise 52000 puan alıyor.
İşlemci Snapdragon, onu hem özelliğinde hem uygulamalarda görüyorum.
REM 2GB, ROM 16GB.
Ben Redmi note 3 ün yazılımının atılmış olabileceğini düşündüm.
Biyerde Redmi note 3 14.6cm, Redmi Note 3 Pro 14.9cm bilgisi buldum ama telin boyunuda ölçmedim, Redmi note 3 pro az daha büyük yani.
Telefonun modeli sizce nedir.
Redmi Note 3 Pro'mu yoksa Redmi Note 3 (Snapdragonmu)
Cihazın bi ara mikrofonu bozuldu, mikrofon bordunu çatlatmışız ekranı çatlayınca ve söküp bakıp karşılaştırdığımda mikrofon bordunun Redmi note 3 pro ile uyuştuğunuz gördüm. Yurtiçinde alıp değiştirdiğimde flex soketi filanda sorunsuz uydu. O arada yurtdışındanda almıştım oda yeni geldi elimde kaldı boşta yedekte.
ANatutu 7 testinde burda 1 arkadaşında yazdığı gibi kaelerin yarısına geldiğinde takılıyor %0'da.. Antutu 5,7,1 testinde ise 52000 puan alıyor.
İşlemci Snapdragon, onu hem özelliğinde hem uygulamalarda görüyorum.
REM 2GB, ROM 16GB.
Ben Redmi note 3 ün yazılımının atılmış olabileceğini düşündüm.
Biyerde Redmi note 3 14.6cm, Redmi Note 3 Pro 14.9cm bilgisi buldum ama telin boyunuda ölçmedim, Redmi note 3 pro az daha büyük yani.
Telefonun modeli sizce nedir.
Redmi Note 3 Pro'mu yoksa Redmi Note 3 (Snapdragonmu)