Soru Telefon kapandı ve açılmıyor.

yazılımcıhanım

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ümran
Cihazım
xiomi red mi 5
Konular
1
Bi anda şarjı varken (%50-60) kapandı. Açma tuşuna bastığımda ise sadece MI açılış sayfası geliyor ekranda. Sonra tam açılacakken şarjı olmadığında verdiği android hata bildirim sesi veriyor. Şarja taktım kapalıyken şarj alıyor ekranı var ama yine açılmıyor. FASTBOOT yaptım yine açılmadı. Çok önce düşmüştü ama herhangi bi problem olmamaıltı ondan kaynaklandığını düşünmüyorum.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Bi anda şarjı varken (%50-60) kapandı. Açma tuşuna bastığımda ise sadece MI açılış sayfası geliyor ekranda. Sonra tam açılacakken şarjı olmadığında verdiği android hata bildirim sesi veriyor. Şarja taktım kapalıyken şarj alıyor ekranı var ama yine açılmıyor. FASTBOOT yaptım yine açılmadı. Çok önce düşmüştü ama herhangi bi problem olmamaıltı ondan kaynaklandığını düşünmüyorum.
Konu başlıklarının tamamının büyük harflerle yazılmış olması forum kurallarına aykırı bir davranış olarak kabul edilir başlık düzenlendi iyi forumlar dilerim..

EpicRom Developer Team

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam güncelleme, tema veya farklı bir uygulama yüklediniz mi?

Oyla:
Üst Alt