Cihazı kast edyorsanızLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İmeinizi yazarak öğrenebilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İmeinizi yazarak öğrenebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazı kast edyorsanız![]()
Çin olmadığı kesinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihaz global mi eea global mi anlamadım
Eea ile global neredeyse aynı sayılır. Aralarında Avrupa için ufak değişiklikler mevcuttur.Çin olmadığı kesineea hakkında fikrim yok malesef.
Kafamı karıştıran olay şu hocam ben telefonu aldığım da hangi rom olduğunu unuttum güncelleme geldi ve sürüm yükseldi 10.3 falan di ben farklı romlara geçtim ve şimdi global 10.2.2. yüklü ve bu son sürüm ama benim son sürüm 10.3 biseylerdi cihazı sorguladim ekranda ss belirtildiği gibi sonuç verdi eea mi global mi anlamadım gittiEea ile global neredeyse aynı sayılır. Aralarında Avrupa için ufak değişiklikler mevcuttur.
Kafamı karıştıran olay şu hocam ben telefonu aldığım da hangi rom olduğunu unuttum güncelleme geldi ve sürüm yükseldi 10.3 falan di ben farklı romlara geçtim ve şimdi global 10.2.2. yüklü ve bu son sürüm ama benim son sürüm 10.3 biseylerdi cihazı sorguladim ekranda ss belirtildiği gibi sonuç verdi eea mi global mi anlamadım gittiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam burda iki sürümde var sizinki hangisi?Kafamı karıştıran olay şu hocam ben telefonu aldığım da hangi rom olduğunu unuttum güncelleme geldi ve sürüm yükseldi 10.3 falan di ben farklı romlara geçtim ve şimdi global 10.2.2. yüklü ve bu son sürüm ama benim son sürüm 10.3 biseylerdi cihazı sorguladim ekranda ss belirtildiği gibi sonuç verdi eea mi global mi anlamadım gittiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.