Ozmn eea Avrupa cihazı ise arkadaşın sorgusunda uluslararası cihaz yazdığından global cihaz diyebiliriz.Eea ile global neredeyse aynı sayılır. Aralarında Avrupa için ufak değişiklikler mevcuttur.
Hocam benimki 6 ile bitiyor sorgulama yaptığımda ise global olmadığı yazıyor ama Hindistan mı çin mi eea mı yazmıyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Model adı yazan kısım G harfi ile bitiyorsa cihaz global, A harfi ile bitiyorsa cihaz çin bölgesi cihazıdır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Model adı yazan kısım G harfi ile bitiyorsa cihaz global, A harfi ile bitiyorsa cihaz çin bölgesi cihazıdır.
Yani attığım SS de orijinal global ama eea ydi 10.2.2 ben yükledim arasında fark var biraz bu diğerine göre biraz daha geri de sanki birlikte aldığım arkdas hocam onun ss paylaşıyorum benim de bu sürüm du bu global mi eea mi ?Eğer ki 10.3 kullanıyorsanız eea romdur ama 10.2 kullanıyorsanız global romdur çok yüksek ihtimalla sizinkide EEA romdu
İşte hocam bende bunu çözmeye çalışıyorum bu hangi romResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam burda iki sürümde var sizinki hangisi?
Eea ve global aynı sayılır. Model adları örneğin global için pfbmixm, eea için pfbeuxm şeklinde olur. Global ve eea'yı sadece global olarak düşünebilirsiniz.Hocam benimki 6 ile bitiyor sorgulama yaptığımda ise global olmadığı yazıyor ama Hindistan mı çin mi eea mı yazmıyor.
Eea ile global aynı sayılır. Sadece çin olup olmadığı önemli. Sizinki de çin değil global.Kafamı karıştıran olay şu hocam ben telefonu aldığım da hangi rom olduğunu unuttum güncelleme geldi ve sürüm yükseldi 10.3 falan di ben farklı romlara geçtim ve şimdi global 10.2.2. yüklü ve bu son sürüm ama benim son sürüm 10.3 biseylerdi cihazı sorguladim ekranda ss belirtildiği gibi sonuç verdi eea mi global mi anlamadım gittiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Peki hocam bu eea mi global miEea ve global aynı sayılır. Model adları örneğin global için pfbmixm, eea için pfbeuxm şeklinde olur. Global ve eea'yı sadece global olarak düşünebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eea ile global aynı sayılır. Sadece çin olup olmadığı önemli. Sizinki de çin değil global.
Hocam bu eea mi global miResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Model adı yazan kısım G harfi ile bitiyorsa cihaz global, A harfi ile bitiyorsa cihaz çin bölgesi cihazıdır.
Peki hocam bu eea mi global miResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu eea mi global mi
Çok teşekkür ederim hocam benim de orjinal eea mis o zaman şimdi ben eeea yüklemek istiyorum global kurulu nasil yüklerim hocamEEA Hocam
Atılır niye atılmasınÇin cihazlarına bu yazılım atılamıyor mu ? Sonu G ile biteni kast ediyorum ?