Yardım Telefon Fastboot ta Kalıyor

Pheno64

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ziya
Cihazım
Mi max
Konular
11
tlf un twrp kısmına gıremıyorum,+ power tusuna basılı tuttugum zaman fastboot sorunu ıle karsılasıyorum
daha onceden bır defa guncelleme aldım,ındırıp yukledım,su an ındırıyorum ve yuklemeye bastıgımda aynı hata ıle karsılasıyorum
twrp mı gıtmıs ? gıttıyse eger ne yapmalıyım ?
mıuı 11 ı yukleyemıyorum
lütfen sıtede olan arkadaslar acıl yardımcı olabılır mı ?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Hocam sanirim miui11 geçerken oldu bu olay. Öncesinde mi flash ile global romu flashlayin. Ardindan cihazi acmadan fastboota alip trwp yükleyin trwpdeyken yukliyceniz romu cihaza atip kurun reboot etmeden önce format data yapip reboot diyin

romlar arası geçiş yaparken twrp gitti. cihaz mi logosunda kaldı, sadece fastboot açılabiliyor. Ne yapmam lazım? Mi flash ile hangi roma dönmem lazım, global romu flaşlayın demişsiniz, yardımcı olur musunuz?

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
romlar arası geçiş yaparken twrp gitti. cihaz mi logosunda kaldı, sadece fastboot açılabiliyor. Ne yapmam lazım? Mi flash ile hangi roma dönmem lazım, global romu flaşlayın demişsiniz, yardımcı olur musunuz?

üst mesajdaki gibi yapa bilirsiniz

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
üst mesajdaki gibi yapa bilirsiniz
Üst mesaj hangisi? alıntıladığım mesaj ise global rom diyor, bu cihazın global romu yok diye biliyorum, o sebeple sordum mi flash ile hangi roma dönmeliyim

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Üst mesaj hangisi? alıntıladığım mesaj ise global rom diyor, bu cihazın global romu yok diye biliyorum, o sebeple sordum mi flash ile hangi roma dönmeliyim
Evet çin romunu sileceksiniz sonra eu yada miroom miui 11 versiyonunu indirip kura bilirsiniz , ancak Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix) buradaki adımları aynı ve dikkatlice yapınız , fastboot sorunu kısmını yapacaksınız ,

Bu konuda mevcut Fastboot sorunu ile ilgili kısımdaki adımları yapmalısınız ,

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Evet çin romunu sileceksiniz sonra eu yada miroom miui 11 versiyonunu indirip kura bilirsiniz , ancak Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix) buradaki adımları aynı ve dikkatlice yapınız , fastboot sorunu kısmını yapacaksınız ,

Bu konuda mevcut Fastboot sorunu ile ilgili kısımdaki adımları yapmalısınız ,
Tamam global çin romunu indiriyorum şimdi, mi flash ile onu yükleyeceğim, sonra telefonu hiç açmadan bu son tek tuş twrp yi yükleyebilir miyim cihazı fastboot a alıp, yoksa o çin romuna uygun başka bir twrp mi yüklemeliyim fastboot ekranında adb ile

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Tamam global çin romunu indiriyorum şimdi, mi flash ile onu yükleyeceğim, sonra telefonu hiç açmadan bu son tek tuş twrp yi yükleyebilir miyim cihazı fastboot a alıp, yoksa o çin romuna uygun başka bir twrp mi yüklemeliyim fastboot ekranında adb ile

Gerçekden fastboot sorunu kısmında yazandan böyle mi yazıyor , büyük büyük yazıyorum özellikle ,

Başka twrp yada romla değil orada yazanlarla yapmalısınız ,

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Gerçekden fastboot sorunu kısmında yazandan böyle mi yazıyor , büyük büyük yazıyorum özellikle ,

Başka twrp yada romla değil orada yazanlarla yapmalısınız ,
teşekkür ederim, o kısmı yeni gördüm

Oyla:
Üst Alt