Yardım Telefon Fastboot ta Kalıyor

Pheno64

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ziya
Cihazım
Mi max
Konular
11
tlf un twrp kısmına gıremıyorum,+ power tusuna basılı tuttugum zaman fastboot sorunu ıle karsılasıyorum
daha onceden bır defa guncelleme aldım,ındırıp yukledım,su an ındırıyorum ve yuklemeye bastıgımda aynı hata ıle karsılasıyorum
twrp mı gıtmıs ? gıttıyse eger ne yapmalıyım ?
mıuı 11 ı yukleyemıyorum
lütfen sıtede olan arkadaslar acıl yardımcı olabılır mı ?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Nasıl böyle emin konuşabiliyorsunuz ki, bu herkesin becerebilecegi şeyler olmayabilir bunlar,twrp yi guncelledim, Baştan aşağı en az 3 defa okudum orayı, ama işte anladığım bir şey değil, yardım istedim sadece, sizin için aaksi bir durum ise kendinizi yormayip,yazmaya bilirsiniz hocam
Tşkler cevabınız için

Nasıl böyle emin konuşabilmem sizin gibi sorun yaşadıkça bir şeyler yapmıyorum ,
Her sürümü her twrp yi her romu deniyorum , bu model için bu sebeple istediğiniz kadar denesenizde sonuç değişmeyecektir ,

Rom ne ise ona uygun twrp kurmalısınız , veya arkadaşın ki gibi ki kendisi özeldende yazdı , konuyu okumasını söyledim sıfırlama yaparsa ne olacağını genede sıfırlamış sonucu belli olan şeylerin izahı olmaz ,

Sizde keza benzer , miui 11 de çalışan twrp ler belli sizdeki eski sürüm olduğundan rom kurulunca silindiler ya çıkmadan güncellemeliydiniz , miui 11 konusunda yazıyor hangi twrp nin çalıştığı yada şimdi uyumlu olanı kurmalısınız ,

eski twrp leri milyonlarca kere denesenizde sonuç değişmeyecek , kesin konuşuyorum çünkü deniyorum ,

Oyla:

Pheno64

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ziya
Cihazım
Mi max
Konular
11
Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix)

BU konuda yazıyor arkadaşlar ,

twrp uçar mı silinir mi neden silindi v.s gibi rom yok twrp yükleyemiyorum ne yapmalıyım gibi telefon ile yaşayacağınız her sorunun çözümü var ,

Ama okumadan telaşla iş yapıyorsunuz ,

Örneğin konuda diyor ki her rom ile twrp versiyonu değişmektedir roma göre twrp kurulur , siz romu değiştirince twrp yide değiştirmeliydiniz çıkmadan güncellemeliydiniz ama okumadınız ,

Başka konuda zaten yazdım o konudan okuya bilirsiniz cevabını ,
Nasıl böyle emin konuşabilmem sizin gibi sorun yaşadıkça bir şeyler yapmıyorum ,
Her sürümü her twrp yi her romu deniyorum , bu model için bu sebeple istediğiniz kadar denesenizde sonuç değişmeyecektir ,

Rom ne ise ona uygun twrp kurmalısınız , veya arkadaşın ki gibi ki kendisi özeldende yazdı , konuyu okumasını söyledim sıfırlama yaparsa ne olacağını genede sıfırlamış sonucu belli olan şeylerin izahı olmaz ,

Sizde keza benzer , miui 11 de çalışan twrp ler belli sizdeki eski sürüm olduğundan rom kurulunca silindiler ya çıkmadan güncellemeliydiniz , miui 11 konusunda yazıyor hangi twrp nin çalıştığı yada şimdi uyumlu olanı kurmalısınız ,

eski twrp leri milyonlarca kere denesenizde sonuç değişmeyecek , kesin konuşuyorum çünkü deniyorum ,
Ben açıkçası bulamadım onu, yani şimdi baktım yüklediğim stabil twrp sanırım eskiymis, şu an fastboot moda girmiyorum ama,onu nasıl yukliycem ?
Direk tlfu bağlasam yüklenir mi acaba ?

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Ben açıkçası bulamadım onu, yani şimdi baktım yüklediğim stabil twrp sanırım eskiymis, şu an fastboot moda girmiyorum ama,onu nasıl yukliycem ?
Direk tlfu bağlasam yüklenir mi acaba ?

Telefon ne durumda şu an içindeki rom nedir ?

Oyla:

Pheno64

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ziya
Cihazım
Mi max
Konular
11

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-17-10-23-17-380_pl.zdunex25.updater.jpg
    Screenshot_2019-10-17-10-23-17-380_pl.zdunex25.updater.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Konu İlgisiz mesajlar temizlenmiştir.

Oyla:

Pheno64

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ziya
Cihazım
Mi max
Konular
11
Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Peki aynı şekilde mı yukliycem hocam,fastboot moda giremiyorum şu anda da ondan sordum

Telefonu tamamen kapatıp ses kısmanay basarak açın , diğer gelen ekran fastboot gibi görünsede bozuk twrp ekranı , aygıt yöneticisinden bakın bir yandan usb ile bağlayın pc verdiğim yükleme aracı otomatik yükleyecektir.

Oyla:

Pheno64

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ziya
Cihazım
Mi max
Konular
11
Telefonu tamamen kapatıp ses kısmanay basarak açın , diğer gelen ekran fastboot gibi görünsede bozuk twrp ekranı , aygıt yöneticisinden bakın bir yandan usb ile bağlayın pc verdiğim yükleme aracı otomatik yükleyecektir.
Tşkler hocam

Oyla:

Pheno64

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ziya
Cihazım
Mi max
Konular
11
Bir şey daha sorucam hocam
Twrp yi yükleyince yeniden rom u yükleyecek miyim ? MIUI 11 i yani

Oyla:
Üst Alt