şimdilik eea romu flashlayıp telefonu açtıktan sonra twrpden wipe yapmadan miroom kurabilirmiyim çünkü telefon wipe yaparken bu hale geldi
İyi yapıyorsunuz, aksi halde çok sıkıntı çekersiniz.ilk defa yapıyorum ve dünden beri halledemedim hala dosyanın inmesini bekliyorum ve bir hata daha yapmak istemiyorum
forumda o kadar gezdimki şu an beynim yandı bildiklerimide unuttumİyi yapıyorsunuz, aksi halde çok sıkıntı çekersiniz.
Hem deneyimli arkadaşların önerilerini dikkatlice takip ediniz.
Hem de öğrenmek için forumda bu konuyla ilgili çok bilgi var, onları okuyunuz.
Nasıl olsa başka bir zaman da benzer veya daha farklı sorunlarla karşılaşmanız ihtimal için. )
böyle bir hata verdi ama ilginç şekilde telefon açıldı şu anMi flash ın oldugu klasöre Log adlı bir klasör açın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak Rom zipini klasöre çıkarın eğer tgz uzantılıysa da winrar yardımıyla yine klasöre çıkarın klasör içerisindeki flash all .bat uzantılı komut dosyasını telefon fastboot mod ta baglı ıken acın yuklemenın baslaması lazım baslarsa sıyah cmd ekranında yazılar alt alta gıtmeye devam eder uzun surebılır bıraz sabırlı olun
eger dırek acılıp kapanırsa romu C ye atın oyle deneyın o da olmazsa haber verın baska metod deneyelım
Bootloader kilidini tekrar reboot edip kontrol edinböyle bir hata verdi ama ilginç şekilde telefon açıldı şu an