Yardım Telefon donup kalıyor

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.03
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Evet yazdığım gibi Yeni aldigim 12 Pro 5G cihazim 2 oldu donup kaliyor cihazda fake rom var miui 14.03 hindistan sürüm ama anlayamadigim sekilde hem cihaz arada bir kendiliginden tikliyor hem yakinlik sensoru elimi koyunca kapanmiyor bu yuzden aramalarda bazen ekran kapanmiyor sizce ne yapmaliyim degistirmelimiyim global diye aldim cihazi adam gel rom atarim dedi animasyonlarda fps dususu oluyor yardimci olmanızı bekliyorum

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Evet güncelleme gelir ama Direnç kayıt yaptıracağın zaman rom yüklet sıfırlama ve güncelleme problem yaşamazsın diğer türlü güncelleme ve sıfırlama da yazılımsal imei işlemi yaptırmayı düşünüyor isen imei gider rom yükleme işini daha önce yapmadiysan fazla anlamıyorsan hiç bulaşma geçen biri forumda kendi rom yüklemeye kalktı rom yüklerken hata aldı driverları düzgün yuklenmedigi için açılış ekranında kaldı o yüzden telefoncuya yaptır riske girme telefon değişim yapacak olurlarsa yeni telefona sıfırdan başvuru yapman gerekiyor.
Direncsiz kayit yaptircam yazilimsal olarak da daha bana 120 gun kayit mesaji gelmedi 3 hafta falan oldu ama basvuru yapip miflashtan rom atacagim ama oneriniz nedir tr rom mu global rommu yapsam karar veremedim aosp da olabilir

Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Direncsiz kayit yaptircam yazilimsal olarak da daha bana 120 gun kayit mesaji gelmedi 3 hafta falan oldu ama basvuru yapip miflashtan rom atacagim ama oneriniz nedir tr rom mu global rommu yapsam karar veremedim aosp da olabilir
Bu sorunuzun cevabı bende yok rom meselesi kisiye göre değişir ben memnun olurum siz olmazsınız forumda bu konu ile ilgili başlık açın forumdaki arkadaşlar tecrübelerini yazarlar sizde kendinizce karar verirsiniz.

Oyla:
Üst Alt