Yardım Telefon donup kalıyor

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.03
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Evet yazdığım gibi Yeni aldigim 12 Pro 5G cihazim 2 oldu donup kaliyor cihazda fake rom var miui 14.03 hindistan sürüm ama anlayamadigim sekilde hem cihaz arada bir kendiliginden tikliyor hem yakinlik sensoru elimi koyunca kapanmiyor bu yuzden aramalarda bazen ekran kapanmiyor sizce ne yapmaliyim degistirmelimiyim global diye aldim cihazi adam gel rom atarim dedi animasyonlarda fps dususu oluyor yardimci olmanızı bekliyorum

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Telefonun kendi QR kod okuyucusu ile değil Google play store dan QR ve barkod okuyucu diye uygulama var indir o uygulama üzerinden okut telefonun kendi QR kod okuyucusu ile bende de okumadı.
Hocam simdi okuttum evet dogru cikiyor birebir ayni ama daha sonra 001 jpg faln biseyler yaziyor devaminda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam simdi okuttum evet dogru cikiyor birebir ayni ama daha sonra 001 jpg faln biseyler yaziyor devaminda
Biraktim fotoyu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-24-14-34-53-966_com.gamma.scan.jpg
    Screenshot_2023-12-24-14-34-53-966_com.gamma.scan.jpg
    287,2 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraktim fotoyu
Zaten belli bir kısmı yazıyor seri numarasının birebir aynıysa problem yok.

Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Ayni ayni problem yok bu arada sen hangi romu kullaniyorsun simdi gidiyorum telefoncuya
Bende global rom olan TMOMIXM sürümü var Taiwan ve Endonezya romundan memnun kalanlar da var global rom tercih etme sebebim diğer romlardan daha fazla güncelleme aldığı için tercih ettim kendi isteğine göre rom yüklü olan var ise alırsın genelde telefonlarda maalesef fake rom yüklü geliyor bootloader açmadan rom yukleyemezsin kilit başvurusu yapıp 168 saat beklemen gerekiyor.

Oyla:

muzluhamsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Ayni ayni problem yok bu arada sen hangi romu kullaniyorsun simdi gidiyorum telefoncuya
Hocam birde bunu rom ile globale ceksem guncelleme gelir degilmi
Bende global rom olan TMOMIXM sürümü var Taiwan ve Endonezya romundan memnun kalanlar da var global rom tercih etme sebebim diğer romlardan daha fazla güncelleme aldığı için tercih ettim kendi isteğine göre rom yüklü olan var ise alırsın genelde telefonlarda maalesef fake rom yüklü geliyor bootloader açmadan rom yukleyemezsin kilit başvurusu yapıp 168 saat beklemen gerekiyor.
Ben basvuru yaptim 1 hafta gecti ustunden kilidi acip ota ile veyahut mi flash ile rom yuklesem guncelleme gelirmi direnc kayit yaptirmadan

Oyla:

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
8
biran önce değiştir kardeş sen o telefonu

Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Hocam birde bunu rom ile globale ceksem guncelleme gelir degilmi

Ben basvuru yaptim 1 hafta gecti ustunden kilidi acip ota ile veyahut mi flash ile rom yuklesem guncelleme gelirmi direnc kayit yaptirmadan
Evet güncelleme gelir ama Direnç kayıt yaptıracağın zaman rom yüklet sıfırlama ve güncelleme problem yaşamazsın diğer türlü güncelleme ve sıfırlama da yazılımsal imei işlemi yaptırmayı düşünüyor isen imei gider rom yükleme işini daha önce yapmadiysan fazla anlamıyorsan hiç bulaşma geçen biri forumda kendi rom yüklemeye kalktı rom yüklerken hata aldı driverları düzgün yuklenmedigi için açılış ekranında kaldı o yüzden telefoncuya yaptır riske girme telefon değişim yapacak olurlarsa yeni telefona sıfırdan başvuru yapman gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt