- Adım
- Teknisyen
- Cihazım
- Xiaomi Mi A3
- Konular
- 13
Hayırlı olsun. Telefonunuza Gcam kurulabiliyor mu?meizu 16xs aldım. yorumlar için teşekkürler.
Hayırlı olsun. Telefonunuza Gcam kurulabiliyor mu?meizu 16xs aldım. yorumlar için teşekkürler.
Neden Meizu tercih ettiğinizi, ilk intibalarınızı ve memnun kalıp kalmadığınızı paylaşabilir misiniz?teşekkür ederim evet kurulabiliyor
Ekranla ilgili bir sorun yok zaten. Çözünürlük daha iyi olabilirmiş sadece. Piksel yoğunluğunun düşük olmasını pratikte hissetmeyeceğimi düşünerek almıştım Mi A3'ü. Ama hissettim. Düşük PPI fark edilmiyor değil. Bu sebeple ilk hafta pişmanlık yaşadım Redmi Note 7'den Mi A3'e geçtiğimde. Yine de sonra alıştım. Beklentilere göre değişebilecek bir durum.Ekranla ile ilgili hiç sorun yaşamadım gayet iyi
tercih etmemde belirgin bir sebeb yok. amoled ve ekran kasa oranı çok hoşum agidiyordu fiyatta düşünce 1800 e aldım aniden. telefondan donanım olarak çok memnunum flymeye alışamadım desem yeridir miui den sonra biraz garip geldiNeden Meizu tercih ettiğinizi, ilk intibalarınızı ve memnun kalıp kalmadığınızı paylaşabilir misiniz?
Ben de hepsiburada üzerinde stoklara girmesini bekliyorum. Yazılımsal hatası var mıdır günlük kullanımı engelleyecek ve mümkünse kullanım kılavuzunda varsa sar değerini paylaşırsanız sevinirim.tercih etmemde belirgin bir sebeb yok. amoled ve ekran kasa oranı çok hoşum agidiyordu fiyatta düşünce 1800 e aldım aniden. telefondan donanım olarak çok memnunum flymeye alışamadım desem yeridir miui den sonra biraz garip geldi
Sar değerine hiç bakmadım. yazılım hatası vs yok cihaz çok iyi. ama meizu güncelleme rom vs olayı yokBen de hepsiburada üzerinde stoklara girmesini bekliyorum. Yazılımsal hatası var mıdır günlük kullanımı engelleyecek ve mümkünse kullanım kılavuzunda varsa sar değerini paylaşırsanız sevinirim.
Sar değerine hiç bakmadım. yazılım hatası vs yok cihaz çok iyi. ama meizu güncelleme rom vs olayı yok