Yardım telefon çöktü

mesutkirac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut kıraç
Konular
4
herkese selamlar... twrp ile root atarken telefondaki herşey silindi fastboot rom yüklemeye çalıştım mi flash programının alttaki seçeneklerden clean all and lock seçil imiş flashlama işi bitince telefon lock oldu.recovery ekranında en altta This MIUI versin can't be installed on this device yazıyor (resmi sayfadaki redmi note 8 için olan romu indirdiğimden eminim)
unlock programına girdiğimde % 99 da şöyle bir uyarı veriyor Couldn' unlock Please add your account in MIUI's settings >Developer options>Mi Unlock status

BlacKBl00D

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BlacKBlooD
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Meslek
İT Developer
Konular
24
Telefonun unlock yapmak icin ayarlarda developer ayarlarina mi unlock var oraya hesabi onaylatmalisiniz eger telefon aciliyorsa?

Oyla:

4kNc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
mi 9 se
Konular
2
herkese selamlar... twrp ile root atarken telefondaki herşey silindi fastboot rom yüklemeye çalıştım mi flash programının alttaki seçeneklerden clean all and lock seçil imiş flashlama işi bitince telefon lock oldu.recovery ekranında en altta This MIUI versin can't be installed on this device yazıyor (resmi sayfadaki redmi note 8 için olan romu indirdiğimden eminim)
unlock programına girdiğimde % 99 da şöyle bir uyarı veriyor Couldn' unlock Please add your account in MIUI's settings >Developer options>Mi Unlock status
telefon kilitlenmiş 168 saat beklenen lazım açmak için.

Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Anladıysam Arap olayım. Biri de desin ki "hiçbir şey yapmadan resmi garantili cihazım durduk yere çöktü" (:

Twrp, unlock, bootloader, magisk, developer options falan fıstık işin içine girince benim dilim dönmüyor hehe :D

Oyla:

BlacKBl00D

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BlacKBlooD
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Meslek
İT Developer
Konular
24
Beklemek gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada yetkililere yaz belki yardmlari dokunur

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Geçmiş olsun beklememek için edl mod yani arka kapağı açıp bişeyler yapıyorlar youtube dan video izleyin kendim denemedim. Ama hiç bir zaman clear all lock seçmeyin tavsiye sadece clear all

Oyla:

gungfu155

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cüneyt
Cihazım
redmi note 8
Meslek
yakın dövüş uzmanı
Konular
19
@zendex yapar güvenilirdir

Oyla:

HeRo11

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
telefon kilitlenmiş 168 saat beklenen lazım açmak için.
Şuan telefonunda arkadasin muhtemelen bir mi hesabi yok. Hesap yokken basvuru saati niye beklesin.

Ayrica hesabida olsa daha once kilit acilmis bi cihaz tekrar kilit acmak icin süre vermez

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Telefonu teknik servise verip yaptırcaksınız brick olmuş içini açıp edl modda rom atılması gerekiyo.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Eğer bl lock seçip yüklediyseniz ve cihazda şuan normal açılmıyorsa işiniz zor hocam. Yetkili bir hesapla test point yapılacak. Normalde fastboot rom yükleyince cihaz açılmalıydı. Neden açılmadı ? Recovery girebiliyorsanız ve de cihazda imei repair yoksa wipe system yapabilirmisiniz? Eğer imei repair varsa onuda yapmayın, Zenex hocama yazmanızı tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt