Yardım Telefon çok kasıyor

kargavari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
64
Telefon Modeli
Redmi Note 4x
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 4x telefonla pubg oynayamıyorum oynuyor ama berbat bir şekilde ve daha düşük grafikli oyunları bile kasarak oynuyorum lütfen yardımcı olur musunuz format attırdım garantiye yolladım yine aynı lütfen bildiğiniz bir teknik arıza falan veya cihaz içi yapılacak bişey varsa söyleyin herkese iyi günler.

anıl72

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
anıl
Cihazım
mi5
Konular
0
bende mi5 de oynamaya çalıştım en düşük ayarlarda açıyor ve kısa sürede çok ısınıyor telefon var mı bu durumda olan

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Peki pubg için hangi telefonları önerirsiniz Sony Xperia xa1 ultra falan sıkıntı çıkarır mı olmadı bunu satıp yeni bi telefon alacağım anlaşılan yada root ile sorun çözülür derseniz root attırayım
İşlemci ve grafik işlemcisiyle alakalı birşey, Xiaomide mi6 veya mi8 öneririm

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Ama işte sorun daha düşük özelliklere sahip telefonlar oynuyor sorunsuz bak yukarıda yazdı arkadaş aynı telefonla sorunsuz orta ayarlarda oynuyormuş redmi S2 de oynuyor sorunsuz ama özellikleri düşük
Redmi s2 işlemcisi snapdragon ama. S2'ds oynanır ama grafik ayarları oldukça düşükte oynanır. Mesela Mi 6'da pubg grafik seçenkleri akıcı, dengeli, hd, hdr ve ultra hd olmak üzere beş tane seçenek var; kare hızında ise düşük, orta, yüksek, çok yüksek ve aşırı olmak üzere yine beş seçenek var. S2 de oynanır ama bu seçenekler kısıtlıdır. Düşük ayarlarda oynanır kısacası.

Oyla:
Üst Alt