Yardım Telefon çok kasıyor

kargavari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
64
Telefon Modeli
Redmi Note 4x
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 4x telefonla pubg oynayamıyorum oynuyor ama berbat bir şekilde ve daha düşük grafikli oyunları bile kasarak oynuyorum lütfen yardımcı olur musunuz format attırdım garantiye yolladım yine aynı lütfen bildiğiniz bir teknik arıza falan veya cihaz içi yapılacak bişey varsa söyleyin herkese iyi günler.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
kargavari telefonunda duo uygulaması varsa güncellemelerini kaldır ve gözlemle, yakın zamanda mtk'lı note 4'lerde bu uygulamanın şarj tüketimine ve ısınmaya sebep olduğu tespit edildi.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
YouTube üzerinde bu telefonla pubg testleri yapılmış videolar var bilgisayardan iyi oynuyorlar bu özelliklere sahip bir telefonun kasması gerçekten ilginç 10 çekirdek işlemci ne kadar kötü olabilir ki redmi S2 özellikleri daha düşük olmasına rağmen çok iyi oynuyor bu telefondan daha düşük özelliklere sahip telefonlar (ram rom ve işlemci sayısı) daha iyi oynuyor custom rom denilen şey nedir garantiyi hiçe sayıp root attırsam düzelir mi ? Garanti zaten hiç bir işe yaramıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Root

Root ile problem çözülüyorsa garanti falan hiçe sayıp attıracam artık sıkılmaya başladım bu durumdan ne yapsam kasma sorununu çözemedim eminim yapmadığım bir sürü şey vardır ne yapacağımı bilmiyorum daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yardımcı olursanız çok sevinirim
Hocam o 10 çekirdekli mtk 8 çekirdekli snapdragondan kötü.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam o 10 çekirdekli mtk 8 çekirdekli snapdragondan kötü.
Hangi anlamda kötü?

Her iki işlemcili telefonu da kullandım... Mtk'lı olanda takılma donma, kasma vs. zerre kadar olmadı ama şarjı da sömürüyordu... Sd ise, arada teklese de 8-9 saat ekran süresi veriyor...

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Bende redmi note 4x kullanıyorum ama pubgde orta ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum,cihazda hafıza kartı var mı?

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Hangi anlamda kötü?

Her iki işlemcili telefonu da kullandım... Mtk'lı olanda takılma donma, kasma vs. zerre kadar olmadı ama şarjı da sömürüyordu... Sd ise, arada teklese de 8-9 saat ekran süresi veriyor...
Hocam oyun performansında grafik işlemcisi çok önemlidir. Mtk hızlıdır evet ama grafik işlemcisi zayıftır sd'ye göre, ısınma ve şarj sömürüsü de cabası. Bahsettiğimiz telefonu kullanmadım hiç ama pubg gibi oyunlarda donması normal, donmasa bile fps çok düşük olacaktır.

Oyla:

kargavari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
1
Evet
Bende redmi note 4x kullanıyorum ama pubgde orta ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum,cihazda hafıza kartı var mı?
Evet var hocam ben anlamadım donanımsal bir hatadan olduğunu düşünmeye başladım hayalet ekran vardı garantiye yolladım hallettiler şuan yok henüz karşıma çıkmadı ama kasıyor işte ben mtk falan bilmiyorum şuan bu telefonda 10 çekirdek işlemci görünüyor sistem bilgilerinde

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Evet

Evet var hocam ben anlamadım donanımsal bir hatadan olduğunu düşünmeye başladım hayalet ekran vardı garantiye yolladım hallettiler şuan yok henüz karşıma çıkmadı ama kasıyor işte ben mtk falan bilmiyorum şuan bu telefonda 10 çekirdek işlemci görünüyor sistem bilgilerinde
10 çekirdek MTK oluyor hocam. Snapdragon ise 8 çekirdek oluyor 4x'lerde. Pubg sorunsuz bir oyun değil. Her telefonda sıkıntılar yaşatan bir oyun, tam oturmamış henüz.

Oyla:

kargavari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
1
10 çekirdek MTK oluyor hocam. Snapdragon ise 8 çekirdek oluyor 4x'lerde. Pubg sorunsuz bir oyun değil. Her telefonda sıkıntılar yaşatan bir oyun, tam oturmamış henüz.
Ama işte sorun daha düşük özelliklere sahip telefonlar oynuyor sorunsuz bak yukarıda yazdı arkadaş aynı telefonla sorunsuz orta ayarlarda oynuyormuş redmi S2 de oynuyor sorunsuz ama özellikleri düşük

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Hafıza kartı sıkıntılı olabilir hocam, çünkü bazı hafıza kartları cihazı yavaşlatıyor,10 işlemcili model ise sizinki MTK işlemcili,snapdragon olsaydı keşke,bende note 4x kullanıyorum snapdragon işlemcili ama hiç kasma yavaşlama görmedim

Oyla:

kargavari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
1
Hafıza kartı sıkıntılı olabilir hocam, çünkü bazı hafıza kartları cihazı yavaşlatıyor,10 işlemcili model ise sizinki MTK işlemcili,snapdragon olsaydı keşke,bende note 4x kullanıyorum snapdragon işlemcili ama hiç kasma yavaşlama görmedim
Peki pubg için hangi telefonları önerirsiniz Sony Xperia xa1 ultra falan sıkıntı çıkarır mı olmadı bunu satıp yeni bi telefon alacağım anlaşılan yada root ile sorun çözülür derseniz root attırayım

Oyla:
Üst Alt